То е ебаниот ебан тепаниот тепан ...Па кој те терал да купуваш компјутер од АДСЛ?
То е ебаниот ебан тепаниот тепан ...Па кој те терал да купуваш компјутер од АДСЛ?
е аман да го ебам ме заебаваш сеа? Јас мојов пц од АДСЛ го зедов 24 илјади , и да не ми вреди за оваа игра??? А викаш ова 50 евра... :/
Да и процесорон му загреват 60 степени на десктоп,а причината е што три години(од како го имат купено) не го имат отворено да го исчистит![]()
Уште една жртва на Телеком![]()
За некого смешно ,а за некого тажно![]()
Уште една жртва на Телеком![]()
Не е смешно, туку имаше и уште многу такви случаеви на форумов. Барем прашајте прво, да не лупате послем глава у ѕид зошто секоја игра ви сецка на 800x600 и на лоу сетинзи.За некого смешно ,а за некого тажно
па тогаш не бев на форумот (пред 3 год) .... Кај да прашам , он ми вели таму солиден компјутер ова она ...:SНе е смешно, туку имаше и уште многу такви случаеви на форумов. Барем прашајте прво, да не лупате послем глава у ѕид зошто секоја игра ви сецка на 800x600 и на лоу сетинзи.
Па нормално дека ќе ти рече така, за да си го продаде своето и да ти земе пари. Така прават скоро сите фирми кај нас.па тогаш не бев на форумот (пред 3 год) .... Кај да прашам , он ми вели таму солиден компјутер ова она ...:S
a цена?Планирам да инвестирам у нов пц, кој ќе грми во следните 3-4 год.
праев некој комбинации преку компоненти на анхоч ама не ми испадна ко шо сакав.
ќе ми биде потребна помош околу склопување на нешто "помалку скапо" и вредно за парите
графичка - Sapphire 5850/5870/6850/6870, GeForce 460/465/470
процесор - Intel i5 2500/650.760 ; i7 .. . AMD Phenom 1090t/1055t
рам - Kingston/apacer 2gb ddr3 ; 4gb ddr3
матична - Sapphire 760/785/790/890gx, Intel s1155/s1156/s775
монитор - 23/24 1080p tv(Led по можност за ич пари)
hdd/ssd - WD,Hitachi,Samsung,Toshiba 1tb-2tb sata
напајање,ладење,куќиште...
звучна,тв аудио картички...
извлечи 2,3 конфигурации компатибилни, напајањето и кулерите највише ме копкаат, ми има рикнато графичка ради тоа.a цена?
Core i5 2500Kизвлечи 2,3 конфигурации компатибилни, напајањето и кулерите највише ме копкаат, ми има рикнато графичка ради тоа.
па ја ќе си разглеам потоа.
за цена, нека се 700,900 и 1000<
Shto bi zemal za ovaa konfiguracija :
Intel celeron 2.4
512 mb DDR 400
Ge force 256 ne znam tocno koj model beshe
80 gb HDD
DVD-RW
1000 (можеш да излажеш некој за 2000 ден.)
So drugi zborovi bolje u otpad da go nosamSepak fala na mislenjeto
Со тој ќе се поврзеш и ќе си земеш уште еден РС за да сурфаш?Pixy од каде си? Ако ти стои и го продаваш сакам да ти го купам.
Добредојдени се понуди на слични конфигурации до кај 2 000, бидејќи ми треба само за да се поврзам на интернет од него, за ништо друго![]()