Im vrzal slakanica i go prijavile u policija... Pu da ti e*am roditelite takvi, neranimajko na 15-16 god ke postavuva pravila i zakoni po gimnazii, profesorot so 25 godisno iskustvo ke e vinoven za " fizicki napad " ???? Nekolku pati sum dobil kloci od klasniot u sredno a ne samari, pa ne izleze po vesnici i nikoj ne otide u policija, jbg sum preteral - sum zasluzil - sum dobil i sto e povazno 2 pati se pozaliv doma deka profesorot mi vrzal vospitna i tatko mi uste po 3 mi vrza, a ne da ide u policija da go prijavi ili nedaj boze kako sto imase slucaj neznam kade da otide u skolo da go napadja profesorot zasto mu podviknal na negovoto " since "... Ispekmezeni decista, mamini i tatini plackovci, a vamu ke mi glumat ludilo demek " zestoki momak ", a mrsul neznae da izbrise bez mama... Profesorot kako prosvetno lice trebalo da bide " sovesen " i " priseben " i da se posluzi so pedagoski merki - daj be molim te , a roditelite na ovie sto pred da gi pratat u skolo ne gi naucile na osnovna kultura, a taa site znaeme deka se uci najprvo doma, kakvi se - sovesni roditeli !? Ne ja prvo roditelite ke gi izribam pa posle mockoto sto go pratile demek u skolo ... E*ati ova sistemot ovakov