Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Jas mislam deka gresat,trebase denes da se protestiraat vo isto vreme =) kako vo KALE,pa da vidime dali ke bese lesno da tepate luge po avtobuski stanici,ili po centar sto setaat sami.
Што се вадиш сега бе, како вие да не го правите истото.
Како денес да не сте го направиле истото?
Дај одговор дали од Шверцери денес биле истепани двајца Македонци само ради тоа што носеле знамиња уште пред да почне протестот.
Т.е. немора да одговориш пошто го знам одговорот, само кажи што ондак се чудиш што се случувало после протестот?
Како на Кале само така знаете, видовме пред и после Вардар-Магдебург исто на исто кој ја доби битката :свиркам:
Вака да ми споредуваш 10 на 1 сразмер и да се фалиш незнам баш ;)
Сите напаѓаат 10 на 1, не дека Македонците се разликуваат, ама од кај вас има многу повеќе кретени што напаѓаат без причина, и најважното СО НОЖЕВИ.
Немој да збориш за напаѓање обични луѓе жити се, цела листа на напади можам да ти напишам.
Друга работа што ве боли курац никој не ве апси :icon_lol:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
192
Поени од реакции
22
Супер е ова со протестиве и можеби треба да има уште некој помасовен,т,с низа од протеси и да бидат све по бројни и по бројни.
ETE IDEJA ZA POGOLEM PROTEST ,kazhete deka na protestot ke go ima i justin bieber i veruvaj deka protestot ke bide pogolem

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Сакате да кажете дека утрешниот протест на бранителите е во исто време со протестов на шошониве ?
Утре нема протест на бранителите туку собирање на потписи ЗА РЕФЕРЕНДУМ.
Уште еден пропаднат потег со оглед на тоа што само во Скопје ќе собирале потписи што е малце нелогично.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Уште еден пропаднат потег со оглед на тоа што само во Скопје ќе собирале потписи што е малце нелогично.
Така али еве денес читав дека џабе било и референдум правно неможело да се тргне шошонов од функција.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.180
утре ќе се соберат само 100 потписи што се потребни за да се започне со собирање на 150 000 потписи ( ваљда низ цела МК )

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Немој да збориш за напаѓање обични луѓе жити се, цела листа на напади можам да ти напишам.
Бабата на југодрво на автобуската мислам дека беше што ја тепаа......
Јаки фраери брат......мора да била некој опасна баба таа чим морале неколку души да и се пуштат да ја тепаат.....
--- надополнето: 2 март 2013 во 02:35 ---
утре ќе се соберат само 100 потписи што се потребни за да се започне со собирање на 150 000 потписи ( ваљда низ цела МК )
И јас мислам дека е тоа.....нема логика така да собираат 150 000 потписи утре....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Нигде ништо нема, намерно има медиумски мрак за ова и нормално народов врска си нема...
А и да има референдум незнам што би се постигнало.
За да успее референдум ако добро ме држи сеќавањето треба да има излезност од 50% што нема шанси да се случи.
Не се случи кога беше децентрализацијата кога ја продадовме Струга и Кичево, па камоли сега.
Во средините со мнзоинство албанци намерно ќе стојат пред врата за никој да не оди на гласање, бар така беше кога беше референдумот за децентрализацијата.
Само непослушност од војниците може да го смени, ништо друго...

V

viktora

Гостин
Jas mislam deka gresat,trebase denes da se protestiraat vo isto vreme =) kako vo KALE,pa da vidime dali ke bese lesno da tepate luge po avtobuski stanici,ili po centar sto setaat sami.
А бе вошко една ти ли најде да збориш, тепате деца по автобуси и тоа исклучиво десет на двајца.Што не се курчите на мажи пички едни.На кале просек во години твојте беа околу 30год за разлика од децата 18-19год.Такви сте вие буљаши тепате деца и жени а од мажи ви цвика.Зошто немало до сега случка каде биле нападнати триесет годишни македонци па макар и да сте биле 30 на 3?Лешперска нација, па што да се очекува од кукавици кои убиваат деца и им пукаат во грб?ВО ГРБ БЕ ПИЧКИ ЕДНИ СТРАВ ВИ БИЛО ВО ОЧИ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ!

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Утре треба да се соберат 100 потписи и да се достават во собрание. По 1 недела од доставувањето треба да има одговор и да се започне со собирање на потписи. Ќе се собираат во сите градови.

Утре сите во 12 часот пред споменикот на бранителите во "жена парк "

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Што се вадиш сега бе, како вие да не го правите истото.
Како денес да не сте го направиле истото?
Дај одговор дали од Шверцери денес биле истепани двајца Македонци само ради тоа што носеле знамиња уште пред да почне протестот.
Т.е. немора да одговориш пошто го знам одговорот, само кажи што ондак се чудиш што се случувало после протестот?
Како на Кале само така знаете, видовме пред и после Вардар-Магдебург исто на исто кој ја доби битката :свиркам:
Вака да ми споредуваш 10 на 1 сразмер и да се фалиш незнам баш ;)
Сите напаѓаат 10 на 1, не дека Македонците се разликуваат, ама од кај вас има многу повеќе кретени што напаѓаат без причина, и најважното СО НОЖЕВИ.
Deneska niz carshija setaa iljadnici makedonci,ne vidov nikoj da gi cepka,tie 2'ca go jadele ne zaradi toa sto nosele znaminja tuku zaradi toa sto bile del od tie ''hooliganite'' ( gospod gi zacuval ne znaele deka tie se organizatorite ). Site dobro znaeme deka vasata cel ne bese da go protestirate toj eb..n minister,kolku sto vi bila celta da tepate ''Albanci'' niz grad.I se falite im davate aplauz zasto go tepale toj mentalniot? aplauz zasto tepale covek so zena vo zeleznicka? aplauz zasto za malce ke mu izvadile oko na dete 13-14 godisno?

А

Атомската мравка

Гостин
А бе вошко една ти ли најде да збориш, тепате деца по автобуси и тоа исклучиво десет на двајца.Што не се курчите на мажи пички едни.На кале просек во години твојте беа околу 30год за разлика од децата 18-19год.Такви сте вие буљаши тепате деца и жени а од мажи ви цвика.Зошто немало до сега случка каде биле нападнати триесет годишни македонци па макар и да сте биле 30 на 3?Лешперска нација, па што да се очекува од кукавици кои убиваат деца и им пукаат во грб?ВО ГРБ БЕ ПИЧКИ ЕДНИ СТРАВ ВИ БИЛО ВО ОЧИ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ!
Имаше таков случај каде што нападнаа постар Македонец да те потсетам како завршија, двајца мртви во Гостивар :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Deneska niz carshija setaa iljadnici makedonci,ne vidov nikoj da gi cepka,tie 2'ca go jadele ne zaradi toa sto nosele znaminja tuku zaradi toa sto bile del od tie ''hooliganite'' ( gospod gi zacuval ne znaele deka tie se organizatorite ). Site dobro znaeme deka vasata cel ne bese da go protestirate toj eb..n minister,kolku sto vi bila celta da tepate ''Albanci'' niz grad.I se falite im davate aplauz zasto go tepale toj mentalniot? aplauz zasto tepale covek so zena vo zeleznicka? aplauz zasto za malce ke mu izvadile oko na dete 13-14 godisno?
Па секој ден илјадници Албанци шетаат низ Центар ги чепка ли некој?
Проблемите настануваат кога тоа буљашите ваши со по 25 години маваат рекети на копиљаци од по 13 години на плоштад и околината.
После ако ги тепа некој викате деца биле. Втора година средно бил, па втора година средно е, ама 10 години понављал, тој брада пуштил како поп, мускулатура како 30 годишен, ама битно втора средно бил = дете е.
Свирите по женски и ги закачате ко пичка да не сте виделе, па после плачете ако ве фатиме кога сте помалку.
Неможе бе деца кои сега треба да ги живеат најубавите години да им е страв да искочат ради некои магариња кои слободсно патролираат. Полиција не реагира, ќе изреагираат некои постари и тука настанува фрката. Кога ќе се доаде какви се нациолностите, одма едните ќе изгенерализираат за сите Македонци, другите за сите Албанци и ојде возот.
Кои црни хулигани бе, дечките ни ние лично не ги знаеме. Не ви е прв пат, за вас по дифолт некој ако носи реквизит Македонија е хулиган.
Не давам аплауз на никого, ама нема ни да осудам пошто знам дека на другата страна на Вардар и пострашни работи се случувале.
Не би/сум нападнал жена и деца, ама никогаш нема да осудам некој ако го направил тоа, кога знам дека ако е обратно сите би ги величале сторителите.
Напади стриктно на навивачки план, мада и во таков случај да е некој што онака чисто си е член без да се курчи, би го оставил да продолжи ако е сам а јас сум во група.
Е сега ако е некој ко мочконо што сите го знаат како им се курчи на копиљаци, ондак нема што да бега и да плаче кога ќе го фатат некои постари.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
192
Поени од реакции
22
sekoja akcija ima reakcija
najgolem neprijatel na Makedonija e makedonskiot narod DHUNA SHKUP.jpg

Член од
9 октомври 2012
Мислења
763
Поени од реакции
1.018
И башка на кале артан груби го наградија а неколку македонци ги притворија како и секогаш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom