Протест во Струга! Запалена црквата во Лабуништа/Мала Речица?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не е така како што го кажуваш тоа. Преку стап е само државата постојано да си ги брани своите (навивачи/Вевчанци) а постојано пак да ги затвара и суди другите. Зошто немаше реакција за навивачите од страна на МВР? Тоа во нивна надлежност е ебаго. Ама не, си молчеа и молчат. Зошто немаше реакција од страна на МВР за Вевчанци? И тоа е во нивна надлежност. Пак молчеа.
Значи не е до Исламот, туку е до она што некој некого тука дупи. Ги затворија и ќе ги судат оние од Тетово што нацртаа мапа на Голема Албанија, а никаде ги нема да ги затворат и осудат оние што цртаат мапи на Голема Македонија, иако и втората постапка е неуставна. Арно ама ви се крева кога вие ја вршите неправдата, а боли кога друг ви врши неправда (и после сте јако ефикасни во вториов случај нормално).
Значи или сите ќе се затворат, или никој нема да биде затворен. Не може засекогаш така.
Не е ни така како што го кажуваш ти тоа. Ако во Македонија се запали џамија ќе се види крајот на оваа држава... И од кога Албанците ги интересираат спортските натпревари, јас како што знам Албанија ја нема во ниеден спорт освен во фудбал и бокс и таму е последна, зарем тие скандирања се од вчера па ајде биле провокација... На тие мечеви вклучувајќи ги оние во Тетово и целиот тој регион одсекогаш имало такво скандирање од страна на Албанците и останувало на стадион се додека не се случи некој поголем инцидент односно палење на државно знаме... "Правдата" одамна ќе беше задоволена да не беа вмешани прсти од надвор...

M

Moon Child

Гостин
Мене ова ми е политичко масло од опозицијава незнам зашто.
Пазете ... Грциве се бунеа за карневалот исто... Теута Арифи (иначе според некои информации тројански коњ на опозицијата во владата) оди кај Пангалос во Атина се враќа ... тука почнуваат Албанциве да мрсат м*да демек повредени биле од карневал замислете ...
Втора работа..Лабуништа е Македонско (муслиманско) село !!
Фијат Цановски секогаш добива убедливо во Лабуништа ... Хмм да не прејудицирам ама ...;) !!
Ако сакале ќе ја запалеле црквата одма а не да биде подметнат пожар во помошната просторија ... На петтоколонашиве им одговара внатрешни судири, искри, налик на 2001 за да ги остварат своите цели... Јас го имам ова мислење и имам право на тоа !!
Како не ни текна порано на сите дека уствари, Бранко е крив?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Јас идам да спијам.
Џену и Princ (мешовита македонско-албанска контрола) ги имаат сите овластувања да ги казнат сите вжештени глави на темава кои ќе забегаат со дискусиите :)
По Бадентер а? :D

Што е следно. што да очекуваме а?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Пази дома што збориш, оти и за тоа ќе треба да има реакција од МВР :pos:
И надвор кога ќе шеташ и гледаш како ти ја палат црквата, немој да мислиш на лоши работи, само розево и врви си по патот...

Оф леле...
Декстер финта ќе направам: I will not kill my sister. Ти текнува на моментот :icon_mrgr:

M

MrzaRules

Гостин
Мене ова ми е политичко масло од опозицијава незнам зашто.
Пазете ... Грциве се бунеа за карневалот исто... Теута Арифи (иначе според некои информации тројански коњ на опозицијата во владата) оди кај Пангалос во Атина се враќа ... тука почнуваат Албанциве да мрсат м*да демек повредени биле од карневал замислете ...
Втора работа..Лабуништа е Македонско (муслиманско) село !!
Фијат Цановски секогаш добива убедливо во Лабуништа ... Хмм да не прејудицирам ама ...;) !!
Ако сакале ќе ја запалеле црквата одма а не да биде подметнат пожар во помошната просторија ... На петтоколонашиве им одговара внатрешни судири, искри, налик на 2001 за да ги остварат своите цели... Јас го имам ова мислење и имам право на тоа !!
аман бе и за овоа ли бранко е крив....:eek:

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Neka se izvini gradonacalnikot na Vevcani, toa sto go storija so karnevalot, i gotovo ke se sredi situacijata..

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
hahah po NEPISMEN od gradonacalnikot na Vevcani nesum videl do sega..
Неписмен затоа што к*р никој неможи да му го скрши ... или тоа што рамиз мерко е толку писмен што 7 години не научи две чисти реченици да изговори на македонски без било какви грешки :tapp:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Затворени се, а и ќе се судат. Дај ми линк во кој МВР уапсила некого од пеачите на песната за време на ракометот, или од главниот глумец во Вевчанската "шега".
Се додека не се случи тоа, ќути.
Затворени? Чудно, самата Ермира рече; Вистината е дека беа пуштени по кратко време! Кого правиш будала?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Neka se izvini gradonacalnikot na Vevcani, toa sto go storija so karnevalot, i gotovo ke se sredi situacijata..
Не, не, после ќе треба да се извинат тие што ја запалија црквата и што го симнаа и запалија знамето...
Додуша, не мора да се извинат тие. Тие нека одат во затвор, а Вевчани нека се извинат.

P

Princ

Гостин
И од кога Албанците ги интересираат спортските натпревари
Пер, јас сум Албанец и редовно следам спортски натпревари во кои игра нашата репрезентација. Кошарка, Ракомет... не дека велам, можеш да ги излисташ моите мислења, ќе видиш мое учество/навивање во тие теми.
Уствари следев и ваша е веќе. Не следам и не е наша после она со песната.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
hahah po NEPISMEN od gradonacalnikot na Vevcani nesum videl do sega..
Не брат, понеписмен од тој дечково што даваше изјава за графитот НЕМА! Ете глеајте го видеото...

http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=83604

Се додека на вакви луѓе нема да можеш да им го дотераш паметот... ќе се случуваат вакви работи.

Затворени се, а и ќе се судат. Дај ми линк во кој МВР уапсила некого од пеачите на песната за време на ракометот, или од главниот глумец во Вевчанската "шега".
Се додека не се случи тоа, ќути.
И сите знаеме каква ќе биде пресудата... ;)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
сите муслимани сте толку осетливи 0.о ? примитивизам у акција е работава значи

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Вевчанци кога ќе дадат збор не го газат! ЗАПАМТЕТЕ ДОБРО!

Kajgana Shop

На врв Bottom