- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 6.209
1.Го навредуваш Исламотзаостанат како овие муслимани
2.Навредуваш граѓани на Р.Македонија
3.Извини се одма
1.Го навредуваш Исламотзаостанат како овие муслимани
И да знаеш дека е планирано. Зашто?Криво ми е/се плашам, сето ова да не е планирано па на крај јас да платам ради нечии планови со мојата крв или крвта на Везилка/Дарк Кинг. На такво нешто мириса засега. Ќе видиме утрото што ќе донесе.
Некој си нема појма како функционира држава изгледа, ако мвр се занимава со карневали и со навивачки пароли ќе треба да вработат уште 5000 луѓе...Реакција од МВР за навивање Темава од тензична премина во хумор и сатира.
Лажен?Лажен е Твитерот и Фејсбукот не зимајте здраво за готово!
читај добро не скокај ко прле пред магаре.Од кај знаеш па ти дали палењето на цркви не е дел од „хуморот“?
Самиот даде изјава дека НЕ Е НЕГОВ и дека друг се претставува во негово име, следи вести барем пред да лафиш за нешто.
Пази дома што збориш, оти и за тоа ќе треба да има реакција од МВРРеакција од МВР за навивање Темава од тензична премина во хумор и сатира.
Kockarot nikogas ne pobedil vo Labunista...Фијат Цановски секогаш добива убедливо во Лабуништа ... !
Затворени се, а и ќе се судат. Дај ми линк во кој МВР уапсила некого од пеачите на песната за време на ракометот, или од главниот глумец во Вевчанската "шега".Кого затвориле и кого ќе осудат жити се !? Не ни продавајте празна слама аман веќе !!! Си ги познаваме добро табиетите...
Која република вевчани бе, тоа повеќе личеше на некаква манифестација на омразата отколку на карневал.Ако има некој видео што кажал претседателот на Република Вевчани нека стави линк, баш сакам да видам ..