Немој да лажиш. Ова што го напиша да докажиш дека е така. Овде пред ситеНе се работи за објава што не ми се допаѓа мене, или на некој друг. Јас ти кажувам како стојат правно работите. Ти на форумов има постови каде навлегуваш директно по закон во кривично дело. Јас не планирам да се занимавам со тебе, ама ако толку сакаш правно да се тера работата има дечина од партија што би се позанимавале со тебе во одделението за електронски криминал.
И ич нетреба да те чуди зошто те банират од форум,биди среќен што поминуваш со помали опомени, и повторно си активен. Ти си единствен од сите членови овде што константно повикува на омраза, било да е национална, расна, верска омраза, или раздор. Константно во буквално смисла, а најизразено ти беше со случувањата во Бутел, со албанците и тогашните протести пред мвр. Истото ти беше и пред 10тина дена кога албанските партии излегуваја на протест.
Профилот на мајмунов го отварам од време на време.Врие од ботови, брише коментари во кои патос бришат со неговото брадиште мрсно и од време на време ќе прочиташ некој ваков бисер. Тоа е тој opinion-maker бандитско-жморофски.
Добар економиста, туку којзнае у затвор кога ке оди дали ке може да се обложува и даље?
Ќе можи, долга е раката на Вмро, ке му уплаќат.Добар економиста, туку којзнае у затвор кога ке оди дали ке може да се обложува и даље?
Долга рака кратки нозе...Ќе можи, долга е раката на Вмро, ке му уплаќат.
Ако го види Путин ова видео, одма ке долета да си брани пријателчето моторџиско..ке ни е*е мајката..http://alsat.mk/News/253768/video-vozachi-na-privatnite-avtobusi-go-napadnaa-lenin-jovanovski
Ова може и тука да иде. Додека некој се вади на мурољубивиот лидер, другиот нема таков луксуз.