Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Хммм, "Брзи" ;) не ми значи многу поддршката од тебе или од некој билдер, самодовербата ќе ми се зајачаше ако dobro poznat или пак некој со нормален балкански пенис од 21,7 см какви што ги има многу на форумов ми дадеше утеха за оваа аномалија.
Зошто си земаш за право, да ми скратуваш од сантиметрите ?
Те молам следен пат да не шириш вакви дезинформации и невистини.
ПС : Секој кој што се интересира околу таа тема може да ја прочита темата за билдерите, можете дури и петиција да пишете до Acid па да ја отклучи истата или да се спои со оваа.
БљАгодариМ ПУНО.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Прстен нема да ти помогне. Остај го Шкорпи се гледа дека сака да помогне ама ни он незнае баш. Прстен е добар само ако имаш проблем со ерекција, значи те држи цврст подолго време, нешто слично ко виагра. Нит ке ти го здебели нит ќе ти помогне со брзото свршување. Окулу димензиите за жал нема баш лек тоа е тоа. Што би ти кажал е дека 80% од девојките и онака не свршуваат на кур така да научи како да ја задоволуваш на други начини се надевам имаш добар јазик ;). За пребрзото свршување тоа е психолошки со тек на време ќе се среди треба да си се пронајдеш себеси. Не е лошо да си ја преиспираш и диетата.
Не давам совети на празно. Ако давам таков совет, проверен е кај повеќе луѓе со ист проблем, и бил решен со иста процентажа на успех. Секако дека нема да помогне кај сите со ист проблем, ама тоа не е причина да не се проба. И мислам дека спомнав дека се работи за специјални прстени, и специјални "ластик" продукти. Воедно спомнав и вакуум пумпа. Таа би требало да помогне за благо зголемување на дебелина, за време на сексуален контакт. А за прерани ејакулативни проблеми предложив посебен вид сексуални активности. Што има тука нејасно?

И диетата нема да му помогне многу со ејакулативните проблеми (ако е психолошки, како што велиш).

Хммм, "Брзи" ;) не ми значи многу поддршката од тебе или од некој билдер, самодовербата ќе ми се зајачаше ако dobro poznat или пак некој со нормален балкански пенис од 21,7 см какви што ги има многу на форумов ми дадеше утеха за оваа аномалија.
Сите можеме да имаме по 21 сантим толчачи, вака позади анонимен ник. Колку од нив би го потврдиле тоа со слика е прашањето. Некој со таква големина, и гордост за истата, нема да му е проблем да направи слика.

И верувај, скоро на сите ни се смалува за време на кочан-ладни температури :).

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Сите можеме да имаме по 21 сантим толчачи, вака позади анонимен ник. Колку од нив би го потврдиле тоа со слика е прашањето. Некој со таква големина, и гордост за истата, нема да му е проблем да направи слика.

Шо ти кажав јас. Кој видел - сака, кој пробал - сака пак. Заебана работа е тоа докажувањето.
Е сеа 3-те цм на ладно, понеккогаш и тоа е многу :icon_lol:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не давам совети на празно. Ако давам таков совет, проверен е кај повеќе луѓе со ист проблем, и бил решен со иста процентажа на успех. Секако дека нема да помогне кај сите со ист проблем, ама тоа не е причина да не се проба. И мислам дека спомнав дека се работи за специјални прстени, и специјални "ластик" продукти. Воедно спомнав и вакуум пумпа. Таа би требало да помогне за благо зголемување на дебелина, за време на сексуален контакт. А за прерани ејакулативни проблеми предложив посебен вид сексуални активности. Што има тука нејасно?

И диетата нема да му помогне многу со ејакулативните проблеми (ако е психолошки, како што велиш).

Ти бе луд си или таков се праиш ? Абе тоа у мозок не иде крв таму мора да иде!! Какво скратување од ладно какви бакрачи , не е полн воздух па да се шири и намалува на топло ладо :confused:
температурата на крвта е константна, туку да си провериш ти да не си го мерел со термометар па наместо 15 да испаднат 5,5 сантиметри

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Сите можеме да имаме по 21 сантим толчачи, вака позади анонимен ник. Колку од нив би го потврдиле тоа со слика е прашањето. .
Види го шкорпи како се обидува на ефтин трик да намами некој да му прати слика од оплодувачот па да се самозадоволува пред моннитор !

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ти бе луд си или таков се праиш ? Абе тоа у мозок не иде крв таму мора да иде!! Какво скратување од ладно какви бакрачи , не е полн воздух па да се шири и намалува на топло ладо :confused:
температурата на крвта е константна, туку да си провериш ти да не си го мерел со термометар па наместо 15 да испаднат 5,5 сантиметри
Зборам кога не е во ерективна форма пенисот. Тогаш може од ладното малку да загуби на големина. Нема машко кое не го потврдило тој факт. Ти се буниш зошто дали ладно дали топло, тебе пенисот ко срамежлив, вечно скриен ти е меѓу препоните.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Зборам кога не е во ерективна форма пенисот. Тогаш може од ладното малку да загуби на големина. Нема машко кое не го потврдило тој факт. Ти се буниш зошто дали ладно дали топло, тебе пенисот ко срамежлив, вечно скриен ти е меѓу препоните.
Чек сега да те прашам, за каква форма збориш ?
--- надополнето: 6 декември 2012 во 20:43 ---
Абе добро познат... И ти со дужинава ко стеф со пичињата... :)
Добро познати ни се тие муабети, шо се тресеш...
Ете се јави оној со мало куре, и си доби лајкчиња од тие со уште помали куриња :pipi:
Инаку извини јас не сметам дека ми е голем ниту пак некаде сум го напишал тоа, ајде кажи ми каде се фалам со дужина и велам дека ми е голем курот ?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Ете се јави оној со мало куре, и си доби лајкчиња од тие со уште помали куриња :pipi:
Инаку извини јас не сметам дека ми е голем ниту пак некаде сум го напишал тоа, ајде кажи ми каде се фалам со дужина и велам дека ми е голем курот ?
Абе...
Твојата дужина може не ти е битна и не си ја спомнал (може си дигнал раце и си се соочил со лупата) ама нешто многу битна ти е дужината на останатите. Да не си педер? :icon_lol: Кажи си слободно јас не мразам педери знаеш, само оние во душа т.е. вистинските ;)

2

~2A

Гостин
Не знам за вас,ама јас кога одам на базен не можам да облечам купачи... морам по фармерки да се капам. :вонзем:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Леле колку си досаден, мајко мила...

:facepalm:

Сеиозно, од кога си немал секс?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Не знам за вас,ама јас кога одам на базен не можам да облечам купачи... морам по фармерки да се капам. :вонзем:
Зошто бе друже? Не ти се познава ко че облечиш? Речи ебаго дека завиткан ти е околу мадиња или дека спружен ти е до газо низ процепот...ќе се извадиш некако :D

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Абе...
Твојата дужина може не ти е битна и не си ја спомнал (може си дигнал раце и си се соочил со лупата) ама нешто многу битна ти е дужината на останатите. Да не си педер? :icon_lol: Кажи си слободно јас не мразам педери знаеш, само оние во душа т.е. вистинските ;)
Не бе сум ја спомнал јас дужината не велам дека не сум ја спомнал, ете 25,70 сантиметри ама не се фалам нити сметам дека ми е голем за мене е тоа нормален цел живот си го носам и не ми е ништо невообичаено ако со тоа предизвикувам љубомора/бес/завист кај тебе и други членови и ви набивам комплекси - Простете доволно е само да кажете дека плачете како мали деца пред екран кога ќе ги прочитате димензиите и јас веднаш ќе престанам да ги спомнувам.
Знам дека ви се недостижни и неверојатни, но јеби га не сум јас виновен за вашите генетскиу недостатоци.
Е сега кога сме кај педеризмот, многу полесно се привлекуваат педри кога ќе почнеш да си го опишуваш како екстра убав,квалитетен,очобол, дека зрачи светлина,па озрачување со неонки,незнам некој совршенства.
Ама кога си кажуваш големина тоа не е ништо посебно,загрижувачки е и дефинитивно педерски да го опишувааш со воодушевување,тоа е обично женска или педерска особина, јеби га магусе ако си педер и имаш желба да пробаш некој од 25,70 саљнтиметри веднаш да ти кажам да не вртиш одоколу ќе те разочарам но не ебам машки барај си го лекот на друго место. :pipi:
Извини што вака те одбивам знам дека не е во ред и не е човечки да ти кршам филм, но дури кога станува збро за тебе и твојата желба да пробаш 25,70 сантиметри кур поточно мојот не можам да ти ја удостојам желбата,не дека не те поштувам едноставно не се палам на машки. :icon_mrgr:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Не бе сум ја спомнал јас дужината не велам дека не сум ја спомнал, ете 25,70 сантиметри ама не се фалам
Еиии еииии хахахахахахаааа да не е 27,50 случајно? :)))))))))))

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Еиии еииии хахахахахахаааа да не е 27,50 случајно? :)))))))))))
Абе може да е,зависно од тоа колку сум возбуден, знаеш мускул ова она многу е битен и моментот кога се мери. :pipi:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Абе може да е,зависно од тоа колку сум возбуден, знаеш мускул ова она многу е битен и моментот кога се мери. :pipi:
Абе како не те мрзеше да го пишуваш последниот пост кај шо ме цитираше хаха алал нека тие ашколсун бе добро познат аферим еве ти прам темане :cuc:

Абе кога веќе голем таков, си го ставаш во газето, досига до таму? И дали ти предизвикува задоволство или болка?

Kajgana Shop

На врв Bottom