Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Се согласувам со мислењата дека се претерува (читај лаже) со големината/должината на темава. Ако немаш муда позади анонимен ник да си ја кажеш правата величина, тогаш не заслужуваш да се идентификуваш со машкиот род.

Да не бидам оф топик - 15 cm. And very proud of it :).

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Глеам сте се напнале со сантиметриве,ако сакаш и црево имај у панталони,ако калибарот ти е 5 мм можеш само за по риба да си го користиш,онака мренички,плашици нешто поситно..

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Еве дојдоа и другата тајфа, кои имаат друг комплекс, дебелината ...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Citam na forumov i masalla site se nadareni koj 18 koj 20 koj 25cm.Pa sega sakam da prasam dali treba da se frlam od na most da se ubija zatoa sto mojov e 13cm,nesakam da sum sam sirotina
КОЛКУ !?
Друже извини ама тоа е веќе премногу голем клиторис, со пенис ама нема благе везе.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:16 ---
Глеам сте се напнале со сантиметриве,ако сакаш и црево имај у панталони,ако калибарот ти е 5 мм можеш само за по риба да си го користиш,онака мренички,плашици нешто поситно..
Абе отишла некоја невеста да купува праз, и пазарџијава ја прашува
Каков Праз сакаш невесто ?
Оваја го прашала-
Каква врска сега има тоа, праз си е праз.
Не невесто имаш краток дебел и имаш долг тенок.
АБЕ ДАЈ МИ ТИ НА МЕНЕ ТАМАН ама подолг да биде.
Така да дебелина не ќе да е толку нешо битна,зашто извозеното растојание е ептен кратко а не можеш да уживаш у кратки растојанија колку и да се широки..

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
КОЛКУ !?
Друже извини ама тоа е веќе премногу голем клиторис, со пенис ама нема благе везе.
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:16 ---

Абе отишла некоја невеста да купува праз, и пазарџијава ја прашува
Каков Праз сакаш невесто ?
Оваја го прашала-
Каква врска сега има тоа, праз си е праз.
Не невесто имаш краток дебел и имаш долг тенок.
АБЕ ДАЈ МИ ТИ НА МЕНЕ ТАМАН ама подолг да биде.
Така да дебелина не ќе да е толку нешо битна,зашто извозеното растојание е ептен кратко а не можеш да уживаш у кратки растојанија колку и да се широки..
znaci skok od mostot ne mi bega hehe

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
15 cm .............. и тенок ко шпагета ............ :place::X3:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
znaci skok od mostot ne mi bega hehe
Еј немој сега до толку и ти,скок од мост.
Моеш да си напраиш муабет со Шкорпион (y) не оди во крајности и не губи надеж , секогаш има нешто зад аголот, од кај знаеш можеби во тие води ќе бидеш најдобар :)
--- надополнето: 1 декември 2012 во 20:39 ---
15 cm .............. и тенок ко шпагета ............ :place::X3:
АМАН БРЕ ЧОВЕКУ !?
Зарем толку беше сурова судбината кон тебе ? :mad:
Ај да беше нешто подугачок ќе купеше сандак пчели и пред секој однос по една на коренот и ОП ете ти дебелина ама ова шо немаш должинаа нема лек :(

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495

АМАН БРЕ ЧОВЕКУ !?
Озбилен сум !!!
ОК тоа ко шпагета што пишав така иде зборот у смисол тенок ми е доста ............. а должината во еректилна состојба точно 15 см ............ истава оваа должина и дебелина ја имам веќе едно 10 години наназад и повеќе ниту ми расте во должина, ниту пак ми се задебелува ........... ист си стои со години !
Пази во 5то/6то одделение ми беше 10 см, потоа до кај 15/16 години ми порасна уште 5 см и од тогаш ништо ........... сигурно ми завршил пубертетот уште одамна и затоа органот е веќе во конечната состојба со години ! дафак

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Озбилен сум !!!
ОК тоа ко шпагета што пишав така иде зборот у смисол тенок ми е доста ............. а должината во еректилна состојба точно 15 см ............ истава оваа должина и дебелина ја имам веќе едно 10 години наназад и повеќе ниту ми расте во должина, ниту пак ми се задебелува ........... ист си стои со години !
Пази во 5то/6то одделение ми беше 10 см, потоа до кај 15/16 години ми порасна уште 5 см и од тогаш ништо ........... сигурно ми завршил пубертетот уште одамна и затоа органот е веќе во конечната состојба со години ! дафак
Зашто мислеше дека јас сум НЕОЗБИЛЕН ?

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
Повеќето лажат...

Мал е 13, тука нема ни задоволство ни болка :cautious: ќе си бараш чупе со одговарајуча дубина и на техники не се надевај тоа е урбан мит :D
imam cupe zaedno sme 2 godini i otvoreno zboruvame za se vo vrska so seksot i nisto ne mi ima receno dosega,mozebi nesaka da me ima na dusa ako skoknam hehe

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Па незнам така те сфатив ........... инаку кажи некое чаре ако знаеш ............ за проблемов со таквото ......... :D
ЊАМА, ама братко кога ќе прочитам вакво нешто ми се иде да пресечам од мојов и да ти донирам ткиво, ама ај ќе помогнеш на 15/20/30/45 души, ќе ми дојде до некој 20 цм шо праиме со дргите на кој што не можам да им донирам ткиво, не би било фер кон нив.
Жалам но ќе мораш да научиш да живееш со проблемот, и обавезно да си фатиш фригидна женска.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кур што имам в ум да ти остани :icon_lol:.

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
Еј немој сега до толку и ти,скок од мост.
Моеш да си напраиш муабет со Шкорпион (y) не оди во крајности и не губи надеж , секогаш има нешто зад аголот, од кај знаеш можеби во тие води ќе бидеш најдобар :)

АМАН БРЕ ЧОВЕКУ !?
Ај да беше нешто подугачок ќе купеше сандак пчели и пред секој однос по една на коренот и ОП ете ти дебелина ама ова шо немаш должинаа нема лек :(
zasega imam cupe pa netreba da baram zad agolot a za skokanjeto ke podrazmislam usre malku

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
zasega imam cupe pa netreba da baram zad agolot a za skokanjeto ke podrazmislam usre malku
Ќути добро е што те лаже, или ти се погодила правата фригидна особа.
Реков ќе скокаш од мост :confused: другпат немој вака да праиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom