Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Абе како не те мрзеше да го пишуваш последниот пост кај шо ме цитираше хаха алал нека тие ашколсун бе добро познат аферим еве ти прам темане :cuc:

Абе кога веќе голем таков, си го ставаш во газето, досига до таму? И дали ти предизвикува задоволство или болка?
ЦК никако таму, не гледам задоволство во тоа.
Но ако го споделиш ти твоето искуство околу тоа прашање, нема да пробувам но ќе ти верувам дека е така како што ти ќе кажеш. :)

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
За соодветна дужина потребна е соодветна дубина, па сеа вие пресметувајте;)

M

Muranyi

Гостин
А што ти е форава со билдерите .......... :confused:
Според најновите научни истражувања,спроведени од најпознатите светски научници од полето на анатомијата на човековото тело и спортската медицина,а во врска со пропорционалната(евентуална)поврзаност на големината,поточно должината на пенисот со спортската активност и физиономијата на денешниот маж,се дојде до шокантен заклучок дека должината на пенисот е обратнопропорционална со процентот на мускулна маса кај секој човек.Заклучно тоа,билдерите немаат пенис,туку поседуваат вагина.
Е сега уште да ја истражат евентуалната поврзаност на опседнатоста на мажот во врска со должината на пенисот и неговата реална должина.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
25,70? Не ти се доволни сантиметрите, и милиметри мораше? Да не го мереше и во нанометри колкав ти е? Или целата мерка е само во милиметри? Во тој случај таман нецели 3 сантима паѓа.

Јас сум видел и обсесии и комплекси, ама темава не да ми ги покажа истите на сосема ново ниво (преку поединци) .... Изгледа не сум видел се уште све.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
За соодветна дужина потребна е соодветна дубина, па сеа вие пресметувајте;)
Затоа прво се пробува па се фаќа женска, за да не бидат повредени "внатрешните" чувства кога веќе ќе биде предоцна и се заљубиш во карактер. Прибидејќи соодветната должина го храни карактерот ако карактерот е автомобилот а должината цревото од бензиската, и ако нема контакт цревото до резервоарот автомобилот станува неинтересен пошто не е во возна состојба :D

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Затоа прво се пробува па се фаќа женска, за да не бидат повредени внатрешните чувства кога веќе ќе биде предоцна и се заљубиш во карактер. Прибидејќи соодветната должина го храни карактерот ако карактерот е автомобилот а должината цревото од бензиската, и ако нема контакт цревото до резервоарот автомобилот станува неинтересен пошто не е во возна состојба :D
За секоја дубина - инженеринг дужина!Разбираш:)

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Добро Познат те пратам низ темите веке повеќе месеци и таа твојата знаеш како испага? " Пу да не се фалам, ама многу голем кур имам " И да имаш бе чоек намали си го твоето его или најди хоби јебига..

2

~2A

Гостин
Зошто бе друже? Не ти се познава ко че облечиш? Речи ебаго дека завиткан ти е околу мадиња или дека спружен ти е до газо низ процепот...ќе се извадиш некако :D
Абе... нема гаќи што можат да ми го додржат,ако сакам и blow job можам да си извршам....
Друга работа што можам да ја извршам а да му користи и на околината околку себе е исто така и варосувањето...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
25,70? Не ти се доволни сантиметрите, и милиметри мораше? Да не го мереше и во нанометри колкав ти е? Или целата мерка е само во милиметри? Во тој случај таман нецели 3 сантима паѓа.

Јас сум видел и обсесии и комплекси, ама темава не да ми ги покажа истите на сосема ново ниво (преку поединци) .... Изгледа не сум видел се уште све.
ДЕ де,знам дека за билдерско педерска популација тие бројки ви се научна фантастика, исто знам дека и потајно се надеваш дека еден ден ќе пробаш нешто во тие димензии.
Но веднаш да ти кажам не се надевај дека тоа ќе биде мојот.
Ти ли беше тој што во една друга тема тврдеше дека има монструм во гаќите ?
Ах сега разбирам од каде фрустрацијата и неверувањето за бројките, уствари да имаше нешто повеќе не ќе беше педер, во овој случај митолошкото чудовиште е вистинско. :pipi:
Не сум јас крив што си со хендикепт па сега се што е над 5 сантиметри ти е неверојтно.
Како и да е нема да ти успее провокацијата да го фотографирам и да ставам слика на темава ,после да го лигавиш екранот.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Сте виделе ли вие сантиметар?
Ако сте заборавиле колку изнесува сантиметар, земите видите еден сантим колку должина е, па тек после зборите за курови дека имате од 20 па дури и до 25 сантиметра отидовте. Значи според просечна висина кога ке си ја измериш раката од подлактица до дланка има скоро 25 цм. Значи зборите дека имате курови како рака до подлактица, значи кога пенетрирате со куровите ваши замислени, исто како да пенетрирате со пола рака. Значи ако имате 25 цм + онда вие можете и самите да си го пушите, ете не до грло да ви дојде него до некаде...
Башка ај тоа што незнаете ни самите колку сантиметра ви е курот него си давате бројка од око, толку ви е опсесија тоа, што во секоја тема си ги мерите, дури и на најпрост човек како мене ке му биде сомнително дека нешто не е во ред со вашите курови, па толку се џапате и се препуцавате еден на друг. Пријатен викенд момци ;)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Не се најбитни сантиметрите/должината на пенисот туку најбитно е да се остварува цврста и долготрајна ерекција и исто така е битно да не се свршува за ептен кратко време !
Џабе човек и да има пола метро ку*иште ако е импотентен џабе му е, исто така е џабе и човек да има солиден пенис ама да свршува за ептен кратко време и тоа да свршува со само една мала капка сперма или пак воопшто да не сврши !
И со 10-15 см може да се заврши работа ако алатчето е стабилно и цврсто, но за жал се повеќе луѓе дури и млади(испод 30 год.) страдаат од полесна или од потешка форма на импотенција, а факторите кои влијаат на таа состојба се повеќе, но пред се поради денешниот лош, брз и нездрав начин на живот, исхраната(нездрава), цигарите, стрес, депресија и.т.н.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сте виделе ли вие сантиметар?
Ако сте заборавиле колку изнесува сантиметар, земите видите еден сантим колку должина е, па тек после зборите за курови дека имате од 20 па дури и до 25 сантиметра отидовте. Значи според просечна висина кога ке си ја измериш раката од подлактица до дланка има скоро 25 цм. Значи зборите дека имате курови како рака до подлактица, значи кога пенетрирате со куровите ваши замислени, исто како да пенетрирате со пола рака. Значи ако имате 25 цм + онда вие можете и самите да си го пушите, ете не до грло да ви дојде него до некаде...
Башка ај тоа што незнаете ни самите колку сантиметра ви е курот него си давате бројка од око, толку ви е опсесија тоа, што во секоја тема си ги мерите, дури и на најпрост човек како мене ке му биде сомнително дека нешто не е во ред со вашите курови, па толку се џапате и се препуцавате еден на друг. Пријатен викенд момци ;)
Кај мал кур, кај глуп па и неписмен.
Од каде сега подлактицата 25 сантиметри ? дури и јас со мојата висина подлактицата ми е некаде околу 65 сантимери,не пак некој повисок, разбирам јас дека тебе можеби те звучи невњеројатн невозможно исто како постоењето на бог, но не го преувеличувај толку многу 25 не е ништо посебно дури ни половина подлактица,еден триаголник лењир мери до 30 сантими.
Те сваќам зошто ти изгледаат неверојатни и зошто си лут и фрустриран,но за тоа не сум јас виновен,за тоа жалби и поплки кај татко ти и дедо ти, овде НЕ !

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497

--- надополнето: 8 декември 2012 во 00:50 ---
Кинезите и Индијците се за греои .............. :place:
:pos:

Kajgana Shop