V
Vollstandig
Гостин
А инчите колку цм се?Абе , ја негде иам читано као ..... од 0-3 или од 0-4 мал , од 4-6 просек над 6 голем ? (инчи) ? мада ме мрзи да барам линкови сеа
А инчите колку цм се?Абе , ја негде иам читано као ..... од 0-3 или од 0-4 мал , од 4-6 просек над 6 голем ? (инчи) ? мада ме мрзи да барам линкови сеа
1 inch = 2,54cmА инчите колку цм се?
Нејзиниот просек можда е 20Просекот е 20 цм. И не е важна големината, поважна е техниката.
За вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...Задоволство, според мене, сепак кога ќе му го видам во ерекција голем уште повеќе се палиш, подголтнуваш, јбга се си сака свое, вие тесно ние големо
Немора до Азија, само персоната треба малку да се потруди да повежба вагинални мускули и немат проглем, се стегаат и е тесна... воалаЗа вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...
Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...Немора до Азија, само персоната треба малку да се потруди да повежба вагинални мускули и немат проглем, се стегаат и е тесна... воала
Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...
Оваа реченица не ти требаше
Зарем ти досега не си сексан? ( очигледно си немал среќа )
Исгледа, за гревота сум...Оваа реченица не ти требаше
Зарем ти досега не си сексан? ( очигледно си немал среќа )
Лошо е вака кога ќе се издаде човекОчигледно не е ... Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де
Не бе, не знам...што се тоа мускули, и во вагината ги има? А што се контракции? Ај ве молам појаснете да не се усрамам...:se_ molamОчигледно не е ... Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де
Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...