Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Какви инчи ,кажете просто 3,4,или 5 во метар........

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Нема потреба да се измачувате со весела математика и пресметки. Поделбата оди вака, многу едноставно - мал, таман и голем. А ќе одредите према нејзината реакција, интензитетот на произведен звук(стенкања) и брзината на нејзините движења во секунда.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.289
Задоволство, според мене, сепак кога ќе му го видам во ерекција голем уште повеќе се палам, подголтнувам онака коа гледаш нешто со желба и ти доаѓа повеќе течност в уста, јбга се си сака свое, вие тесно ние голем :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Задоволство, според мене, сепак кога ќе му го видам во ерекција голем уште повеќе се палиш, подголтнуваш, јбга се си сака свое, вие тесно ние големо :)
За вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.289
За вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...
Немора до Азија, само персоната треба малку да се потруди да повежба вагинални мускули и немат проглем, се стегаат и е тесна... воала :pipi:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Немора до Азија, само персоната треба малку да се потруди да повежба вагинални мускули и немат проглем, се стегаат и е тесна... воала :pipi:
Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Оваа реченица не ти требаше :)
Зарем ти досега не си сексан? ( очигледно си немал среќа )

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.289
Оваа реченица не ти требаше :)
Зарем ти досега не си сексан? ( очигледно си немал среќа )

Очигледно не е ... :) Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Очигледно не е ... :) Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де :)
Лошо е вака кога ќе се издаде човек :)
Само бутал братот,немал среќа,ајде може ќе налета на некоја што ќе му покаже што е секс :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Не бе, не знам...што се тоа мускули, и во вагината ги има? А што се контракции? Ај ве молам појаснете да не се усрамам...:se_ molam

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434

Во право е девојката, тоа што ти задоволството во сексот го гледаш низ призма на тесна и широка ,и тоа што не си имал девојка која “работи“ со вагиналните мускули ,ти создава погрешна слика...
Затоа покани го девојчето да го почастиш нешто , можеби ти заштеди авионска карта .........:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom