Пропорции на пенисот - задоволство или болка?

• Креатор на темата Креатор на темата ~BaruM~BaRum~
  • Време на започнување Време на започнување
Какви инчи ,кажете просто 3,4,или 5 во метар........

Нема потреба да се измачувате со весела математика и пресметки. Поделбата оди вака, многу едноставно - мал, таман и голем. А ќе одредите према нејзината реакција, интензитетот на произведен звук(стенкања) и брзината на нејзините движења во секунда.

Задоволство, според мене, сепак кога ќе му го видам во ерекција голем уште повеќе се палам, подголтнувам онака коа гледаш нешто со желба и ти доаѓа повеќе течност в уста, јбга се си сака свое, вие тесно ние голем :)

Задоволство, според мене, сепак кога ќе му го видам во ерекција голем уште повеќе се палиш, подголтнуваш, јбга се си сака свое, вие тесно ние големо :)

За вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...

За вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...

Немора до Азија, само персоната треба малку да се потруди да повежба вагинални мускули и немат проглем, се стегаат и е тесна... воала :pipi:

Немора до Азија, само персоната треба малку да се потруди да повежба вагинални мускули и немат проглем, се стегаат и е тесна... воала :pipi:

Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...

WTF_look-look.jpg

Оваа реченица не ти требаше :)
Зарем ти досега не си сексан? ( очигледно си немал среќа )

Очигледно не е ... :) Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де :)

Очигледно не е ... :) Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де :)

Лошо е вака кога ќе се издаде човек :)
Само бутал братот,немал среќа,ајде може ќе налета на некоја што ќе му покаже што е секс :)

Не бе, не знам...што се тоа мускули, и во вагината ги има? А што се контракции? Ај ве молам појаснете да не се усрамам...:se_ molam

Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...

WTF_look-look.jpg

Во право е девојката, тоа што ти задоволството во сексот го гледаш низ призма на тесна и широка ,и тоа што не си имал девојка која “работи“ со вагиналните мускули ,ти создава погрешна слика...
Затоа покани го девојчето да го почастиш нешто , можеби ти заштеди авионска карта .........:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom