V
Vollstandig
Гостин
Абе , ја негде иам читано као ..... од 0-3 или од 0-4 мал , од 4-6 просек над 6 голем ? (инчи) ? мада ме мрзи да барам линкови сеа![]()
А инчите колку цм се?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе , ја негде иам читано као ..... од 0-3 или од 0-4 мал , од 4-6 просек над 6 голем ? (инчи) ? мада ме мрзи да барам линкови сеа![]()
А инчите колку цм се?
Нејзиниот просек можда е 20Просекот е 20 цм. И не е важна големината, поважна е техниката.![]()
Задоволство, според мене, сепак кога ќе му го видам во ерекција голем уште повеќе се палиш, подголтнуваш, јбга се си сака свое, вие тесно ние големо![]()
За вас е лесно, големо ќе најдете ама за тесно ние ќе мораме во Азија...
Немора до Азија, само персоната треба малку да се потруди да повежба вагинални мускули и немат проглем, се стегаат и е тесна... воала![]()
Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...
![]()
Оваа реченица не ти требаше
Зарем ти досега не си сексан? ( очигледно си немал среќа )
Оваа реченица не ти требаше
Зарем ти досега не си сексан? ( очигледно си немал среќа )
Очигледно не е ...Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де
![]()
Очигледно не е ...Чим незнае дека се стегаат или вежбаат вагиналните мускули, али нема везе никад не е касно да се научи де
![]()
Природно си е природно, тоа со стегањето ми изгледа некако...
![]()