Продавам, купувам, менувам...

Член од
27 септември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
3
Ова ми се нема случено да рекламирам друг човек наместо мојот монитор, некој си господин Арсим ми ја украл сликата и си објавил ист оглас и јас наместо мојот оглас, неговиот оглас го објавив погоре. :tapp::nesum:Еве го правиот линк бидејќи оној горе неможам да го променам.

ЛИНК

Член од
23 октомври 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
prodavam nova, nekoristena, vo kutija skystar2 PCI kartica. so nea ide i daljinsko, senzor za daljinsko i cd so drajveri. dajte ponudi na pp

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
купувам графичка G-Force 5200,ако продава некој,нека пише!!!!поздрав!
Од каде си ?
Јас имам една 5200, само да ја побарам и да видам дали уште работи ако си заинтересиран оф корс

Член од
12 јануари 2008
Мислења
356
Поени од реакции
18
Дали е некој заинтересиран за Ipod Nano 2GB бел, од првата генерација, со слушалки, футрола, усб кабел и полнач?

За цена ке се договориме.

Член од
27 септември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
3
За која цена би купиле монирот 17“ Proview, со гаранција сеуште.

С

Спенсер

Гостин
шиткам ""расипан"" WIRELES RUTER, LINKSUS WRT54GL, работата е шо не му работи копчето одпозади RESET шо пишува, подетално ПП

С

Спенсер

Гостин
шиткам ""расипан"" WIRELES RUTER, LINKSUS WRT54GL, работата е шо не му работи копчето одпозади RESET шо пишува, подетално ПП
Колку го даваш?
брат,нов мислам дека е окулу 4000ден, со сите кабли и глупости, 1000ден, кажи и ти цена па ке се дог,ке го стајме,ке пробаме,ако работи ке прајме бизнис,ако не нишо,чорба,

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Продавам скоро нов (2 недели користен) HP iPaq 214 Entreprise
со година дена гаранција, кутија, и све што иде во неа.
Не поддржува СИМ.
Нема камера.
Има 620 Mhz процесор
256 рам, 128 ром, 4 инчи тач скрин екран. Windows Mobile 6 и тако даље...
За најбрзите 200 евра...После недела дена веќе нема да ми се брза па цената ќе биде поголема...
Инаку нов во продавница е 280 евра...

Член од
11 јуни 2008
Мислења
54
Поени од реакции
0
Ај уште еднаш да видам дали има заинтересирани.
Продавам матична плоча за АМД Gigabyte GA-MA-770 DS3 ( со неа доаѓа и оригинал ОЕМ windows XP. Претпоставувам дека се врзува за плочата, па не би требало да има проблем со тоа што ќе има различни елементи од моите). Цената е 2000 ден. Купена од Конико на почетокот на годинава ( март мислам), сеуште под гаранција). Плус ми се мотка box кулерот од е8400, и тој ќе оди ако некој го сака.
Еве линк од официјалниот сајт.
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2874

Член од
6 ноември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Вршам услуги за било кој продукт на ebay со тоа што за секој продукт очекувам 5 посто од цената продукт за услугата повеќе контакт на
masterbuyer20@live.com
Но има правила јас не сум компанија да ви осигурам враќање на парите,јас вршам услуга за која наплаќам и гарантирам дека тоа ќе биде исполенто.не гарантирам за продуктот и за неговиот квалитет,тоа си има полиса на ебај.Ако има некој нешто прашања радо би ги одговорил

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Продавам монитор ADI MicroScan M700 17" CRT нема изгубено ич на контраст/боја и слични ствари.
2500денари

Kajgana Shop

На врв Bottom