- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 1.658
- Поени од реакции
- 3.322
Нов во Емимедиа самсунг е 990 а ќе треба и сата кабел да купувам за да го поврзам така да скапо ми е
ATI 3650 512mb AGP prodavam, ke se dogovorime na pp ako sakasЈас ќе ти дадам на гага, ако не ти се даваат 30-50 денари во продавница =] . Инаку сеуште купувам некоја подобра AGP графичка ако некој е желен да ми продаде... Исто така рамот сеуште ми е непродаден ако некој сака да го купи: 2x512,1x2GB(DDR2), 1x256(DDR1), 2x128(SD).
Па јас ти реков, 900 денари нов е кај мене со 2 години гаранција, кабел е 35 денари.Нов во Емимедиа самсунг е 990 а ќе треба и сата кабел да купувам за да го поврзам така да скапо ми е
bump!!! ХИТНООООООО =))))ПРОДАВАМ КОМПЈУТЕР
Процесор: AMD Athlon 64 X2 4200+ (2,2 GHz)
Maтична: MSI K9N SLI
RAM: 2 x 1Gb PQi DDR2 800MHz
Графичка: Ati Radeon x800 GTO (high-end графичка, за пред 3-4 години)
HDD: 200Gb SATA2 Maxtor 7200 RPM
DVD режач Pioneer
PSU: 400w Deluxe
CPU Cooler: Konig Shark Pipe
Куќиште: Мнооогу фраерско со проѕирен капак од лево и сијалички од внатре =) (mid-tower)
---------------------------------------------------------------------------------------------
OS: По желба може да се инсталира било кој (Windows XP, Vista, 7, Linux)..
Software: По желба може да се инсталира било кaков (Photoshop, Corel Draw, Microsoft Office итн)..
----------------------------------------------------------------------------------------------
Компјутерот е сочуван, користен во домашни услови, не е оверклокуван, и е околу 2-3 години стар...редовно средуван, и оддржуван...
Цена: По договор.
Пишете ПП...
или на меил: jovansamardziski@yahoo.com (почесто отварам меил одколку форум)...
А дека пиша “ХИТНООООООООО“ некој побрзо ќе го купи?bump!!! ХИТНООООООО =))))
znaci ako ti e hitno go prodavas za eftini pari taka... vaka moze mi e hitno da kupam PC ama neznam za kolku pari go prodavas pa sega dodeka da te najdam pa dali si procital mail pa neznam tamu sto drugo vaka pisi se pa ako ima zainteresiran ke ti pise ppbump!!! ХИТНООООООО =))))
Дали тоа значи дека си заинтересиран или не? А не пишав цена зошо не сум сигурен ни ја колку да го дадам... најдобро е да се направи договор со тој што би бил заинтересиран...znaci ako ti e hitno go prodavas za eftini pari taka... vaka moze mi e hitno da kupam PC ama neznam za kolku pari go prodavas pa sega dodeka da te najdam pa dali si procital mail pa neznam tamu sto drugo vaka pisi se pa ako ima zainteresiran ke ti pise pp
Epa bev zainteresiran ama veke ne sum, kupiv pc za edno prijatelce mi bese vo komsiiДали тоа значи дека си заинтересиран или не? А не пишав цена зошо не сум сигурен ни ја колку да го дадам... најдобро е да се направи договор со тој што би бил заинтересиран...
Сакаш LG FLATRON L1752S ? 17 инчи, без ниту еден мртов пиксел со документи... пиши пп ако сакаш...Купувам LCD монитор без мртви или заглавени пиксели од 17 до 22 инчи