Проблеми со должината на пенисот :(

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stef Bachatero

Гостин
Па да се задоволи женска доволни се 8 цм,зашто толку е просечна длабочина на вагиналниот тракт.Не велам дека од почеток не би се запалила кога ќе види голем пенис.Но ако не знае да го користи тоа што џабе му е алатот.Верувај дека женско ако не е смирена и ако имала лош ден,тешко да и дадеш оргазам,ако не знаеш како да ја опуштиш.Битно е ментална стимулација,ти колку сакаш прави предигра пали и свеќи и ѕвезди,ако не си первезен во кревет,сигурно ќе бара нешто на страна.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.375
Па да се задоволи женска доволни се 8 цм,зашто толку е просечна длабочина на вагиналниот тракт.Не велам дека од почеток не би се запалила кога ќе види голем пенис.Но ако не знае да го користи тоа што џабе му е алатот.Верувај дека женско ако не е смирена и ако имала лош ден,тешко да и дадеш оргазам,ако не знаеш како да ја опуштиш.Битно е ментална стимулација,ти колку сакаш прави предигра пали и свеќи и ѕвезди,ако не си первезен во кревет,сигурно ќе бара нешто на страна.
ако велиш така ај така нека биди.
ама друго е да те боцни комарец , а друго е да те боцни стршлен. ако ме сваќаш што сакам да кажам

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
абе дечко нејќат жените да голтаат пенкалце.........мускули бараат како на сликата твоја,како горе - така и доле.....

S

Stef Bachatero

Гостин
ако велиш така ај така нека биди.
ама друго е да те боцни комарец , а друго е да те боцни стршлен. ако ме сваќаш што сакам да кажам
Јас те разбирам комплетно.Но размисли од женска перспектива,колку е болно да ставиш колбас од 25 цм.Ретки се тие што сакаат,а кога ќе го добијат се разочаруваат.Тоа е само тема за зезање и често ќе го сретнеш муабетот кај женско друштво.Па и кај машките ние такви сме сакаме да се гордееме со тоа што носиме.Јас се сеќавам кога земав нова кола како се курчев,сега тој мерак ми е одминат и искрено е сељачки.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
И после се, проблеми со должината на пенисот.

S

Stef Bachatero

Гостин
абе дечко нејќат жените да голтаат пенкалце.........мускули бараат како на сликата твоја,како горе - така и доле.....
Мускули сите ги имаме,само треба да се тргне салцето да се дефинираат.Важно е тоа исто зашто кажува колку тестостерон имаш во себе,колку се грижиш во себе и нормално колку можеш да издржиш во кревет.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ve citam i se cudam se raspravate za dolzini ...postrasno e ona kolku teras i kako :D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мускули сите ги имаме,само треба да се тргне салцето да се дефинираат.Важно е тоа исто зашто кажува колку тестостерон имаш во себе,колку се грижиш во себе и нормално колку можеш да издржиш во кревет.
Еве Стефане, да те прашам овака едно машко прашање, колку време ти издржуваш во кревет? и што мислиш коклу е доволно да издржуваш во кревет за да би задоволил женско биќе?
за да се ориентирам самиот себе според некоја си оргинална мерна единица како што си ти. Зашто мислам дека ти си мера на се :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.375
Јас те разбирам комплетно.Но размисли од женска перспектива,колку е болно да ставиш колбас од 25 цм.Ретки се тие што сакаат,а кога ќе го добијат се разочаруваат.Тоа е само тема за зезање и често ќе го сретнеш муабетот кај женско друштво.Па и кај машките ние такви сме сакаме да се гордееме со тоа што носиме.Јас се сеќавам кога земав нова кола како се курчев,сега тој мерак ми е одминат и искрено е сељачки.
нема гајле бунарот од кофата ич не се секирај ти.
таа што можи со смеење ти ни со плачење неможиш да искрепиш!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас се сеќавам кога земав нова кола како се курчев,сега тој мерак ми е одминат и искрено е сељачки.
Јебига, за некој и колата е продолжение на к**т... можда другарчето ако си купи нова кола ќе си го реши проблемот?

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
-еден со мене на работа па поради големината имаше мака
поради оваа мака беше и на лекар
ама за беља, таму во нашата амбуланта лекар беше жена,
а човекот мораше да земе упат па за во државна на преглед
и ни кажува што било,женаму се жалела не му давала оти му
бил голем и ја болело и такви работи а се уште немава деца
го бркала од кревет и го праќала на лекар и овој отишол и
и раскажал за маката на лекарката и добил упат и одговор :
- Е да му е на Панко волкав.
- А кој е тој Панко
- Маж ми ....одговорила лекарката.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
абе дечко за “долниот“ мускул мислам не за квадрицепсот :facepalm:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Мене ми е 12 CM. Доста ли е тоа за 13 години ? :unsure::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom