- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.885
- Поени од реакции
- 12.421
Оние на кои постојано виновник им е некој од типот Сорос, западот, истокот или југот. Оние на кои исто Ал Џезаира им е непријател бр. 1 (а за која тогаш ме мрзеше да објаснувам) иако директор им е спрски хрват или хрватски србин, кои се финансираат од иста држава од која Црна Гуја ги гостеваше и очекуваше инвестиции, од држави од чии сомнителни средства куќите во цели региони се купени и се буквално џамизирани и албанизирани....Доколку ова на власта и сметало, можеше комотно да ги контролира тие пари и нго-а, со закон....^^
Moжеби не е тепана по глава?
Прво, кои сме тоа ние? Немам глувче во џебот??:
Не знам што точно во Македонија обесчестиле Сорос и нго-ата, но што правиме со гнидите кои одработуваат за свои интереси (фирми, хотели, земјишта, одмаралишта, параструктури, судови, администрација, криза на институции, криза на буџет, криза на населението...), во случајов оваа цела постава на владата, и тоа од наши пари? А, да...и убиството на младо момче.Не знам зошто ми ги пишуваш овие работи за „власта„, како ме заклучи дека сум апологет на сегашнава постава - само затоа не сакам татковината да ми ја обесчестуваат гнидите кои одработуваат за странски интереси?
Последно уредено: