фер предлог.А да се испотепате вие од "двете" страни па да не оставите нас да си живееме на мира.
Знаеш што е хаос,селективна правда. Нека ги уапсат сите што прикривале убиство и после нека ги здроби полицијата од мавање сите што удираа по џандарите.[DOUBLEPOST=1430905699][/DOUBLEPOST]за ситуацијава зборев. Според тебе сега можам да излезам на улица и да му учукам бокс на првиот цајкан пошто наводно живееме во диктатура. Убаво размислување, навистина демократско размислување кое не води кон хаос.
Фер е коа си на властфер предлог.
Како не бе, како не се срамите од кажување вакви приказни. Па тој човек изгубил син, убиецот и на клада да го стават, тој човек е нутешен до крајот на животот. Оставете ги луѓето, раат.Кој си поигрува со нивните чувства? Оние што му се заканувале на таткото на Нешковски дека ќе му го убијат и другиот син ако не престане да бара правда? Да, тие си играат со нивните чувства, во право ти. Татко му и се самоуби поради тоа.
Прво нешто што го помислувам е дека ова го кажува после закана дека жена му и децата ќе завршат во ендек. Не знам зошто...
И селективни снимки исто не се правда туку вовед во хаос. Јас ги барам сите снимки на увид топ-тан. Да чуеме се и да почнеме од нула ако треба, нека иде и власт и опозиција у затвор. Ама овие протести се обид да се спречи такво нешто. Нека пројде судскиот процес нека се прикажат доказите доколку ги има да види јавноста и да чуеме се. После тоа ќе се тепаме ако треба.Знаеш што е хаос,селективна правда. Нека ги уапсат сите што прикривале убиство и после нека ги здроби полицијата од мавање сите што удираа по џандарите.[DOUBLEPOST=1430905699][/DOUBLEPOST]
Фер е коа си на власт![]()
Па што не ја смените на легални избори, што не понудиш ти нешто подобро. Се некој за тебе да мисли. Еве ти направи го првиот чекор и направи променаКако млад разумен човек се оградувам од сите оние што вчера предизвикаа немири.
-Но дали вие ѓубриња кои сте истомисленици со власта имате разум и морал некогаш да се оградите од деветгодишниот дрзок и груб терор од страна на една орда?
На мене ми збориш или на мајката и братот на Мартин?Како не бе, како не се срамите од кажување вакви приказни. Па тој човек изгубил син, убиецот и на клада да го стават, тој човек е нутешен до крајот на животот. Оставете ги луѓето, раат.
Не манупилирајте со човечки судбини за да задоволите ваше его дека природно ви следува да владеете.
Па што не ја смените на легални избори, што не понудиш ти нешто подобро. Се некКако млад разумен човек се оградувам од сите оние што вчера предизвикаа немири.
-Но дали вие ѓубриња кои сте истомисленици со власта имате разум и морал некогаш да се оградите од деветгодишниот дрзок и груб терор од страна на една орда?
Да де, затоа си знаат најдобро тие од Косово, кои добија пасоши и со чив амин се.Не лажи на Грујо си горд,каков Александар..
Знам дека не се вреѓате со Албанци,па и вера ќе смените на власт да останете...
Не ми треба судија да мисли за мене по нечија наредба. Бев 90% сигурен дека прикриваат убиство,сеа после снимкиве сум 100%. Не ми треба некој увид да праи, ако ти не моеш со своја глава да размислиш слободно чекај,ќе дочекаш изглеаИ селективни снимки исто не се правда туку вовед во хаос. Јас ги барам сите снимки на увид топ-тан. Да чуеме се и да почнеме од нула ако треба, нека иде и власт и опозиција у затвор. Ама овие протести се обид да се спречи такво нешто. Нека пројде судскиот процес нека се прикажат доказите доколку ги има да види јавноста и да чуеме се. После тоа ќе се тепаме ако треба.
Ко да слушнавме нешто за легалните избори...Па што не ја смените на легални избори
Ужас.Па што не ја смените на легални избори, што не понудиш ти нешто подобро.
да,протестанти кои бараат правда и оставки од одговорни лица кои пробале да заташкаат убијство...и едно милион криминал ....А да и ова го заборавив, која мизерија. Опозицискиве медиуми за да ја подгреат атмосферата сто пати потворија дека биле носени и употребени водени ТОПОВИ. Не знам што е тука необично ваљда дека има ТОП во името иначе тоа е стандардна опрема за растерување насилни протестанти низ цел свет. А провладиниве па се правдаат не беа употребени водени топови.
Твое право.Не ми треба судија да мисли за мене по нечија наредба. Бев 90% сигурен дека прикриваат убиство,сеа после снимкиве сум 100%. Не ми треба некој увид да праи, ако ти не моеш со своја глава да размислиш слободно чекај,ќе дочекаш изглеа