Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.934
Поени од реакции
30.922
А да се испотепате вие од "двете" страни па да не оставите нас да си живееме на мира.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
за ситуацијава зборев. Според тебе сега можам да излезам на улица и да му учукам бокс на првиот цајкан пошто наводно живееме во диктатура. Убаво размислување, навистина демократско размислување кое не води кон хаос.
Знаеш што е хаос,селективна правда. Нека ги уапсат сите што прикривале убиство и после нека ги здроби полицијата од мавање сите што удираа по џандарите.[DOUBLEPOST=1430905699][/DOUBLEPOST]
фер предлог.
Фер е коа си на власт:icon_lol:

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Кој си поигрува со нивните чувства? Оние што му се заканувале на таткото на Нешковски дека ќе му го убијат и другиот син ако не престане да бара правда? Да, тие си играат со нивните чувства, во право ти. Татко му и се самоуби поради тоа.
Како не бе, како не се срамите од кажување вакви приказни. Па тој човек изгубил син, убиецот и на клада да го стават, тој човек е нутешен до крајот на животот. Оставете ги луѓето, раат.
Не манупилирајте со човечки судбини за да задоволите ваше его дека природно ви следува да владеете.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
А да и ова го заборавив, која мизерија. Опозицискиве медиуми за да ја подгреат атмосферата сто пати потворија дека биле носени и употребени водени ТОПОВИ. Не знам што е тука необично ваљда дека има ТОП во името иначе тоа е стандардна опрема за растерување насилни протестанти низ цел свет. А провладиниве па се правдаат не беа употребени водени топови.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Знаеш што е хаос,селективна правда. Нека ги уапсат сите што прикривале убиство и после нека ги здроби полицијата од мавање сите што удираа по џандарите.[DOUBLEPOST=1430905699][/DOUBLEPOST]
Фер е коа си на власт:icon_lol:
И селективни снимки исто не се правда туку вовед во хаос. Јас ги барам сите снимки на увид топ-тан. Да чуеме се и да почнеме од нула ако треба, нека иде и власт и опозиција у затвор. Ама овие протести се обид да се спречи такво нешто. Нека пројде судскиот процес нека се прикажат доказите доколку ги има да види јавноста и да чуеме се. После тоа ќе се тепаме ако треба.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Како млад разумен човек се оградувам од сите оние што вчера предизвикаа немири.

-Но дали вие ѓубриња кои сте истомисленици со власта имате разум и морал некогаш да се оградите од деветгодишниот дрзок и груб терор од страна на една орда?
Па што не ја смените на легални избори, што не понудиш ти нешто подобро. Се некој за тебе да мисли. Еве ти направи го првиот чекор и направи промена

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Како не бе, како не се срамите од кажување вакви приказни. Па тој човек изгубил син, убиецот и на клада да го стават, тој човек е нутешен до крајот на животот. Оставете ги луѓето, раат.
Не манупилирајте со човечки судбини за да задоволите ваше его дека природно ви следува да владеете.
На мене ми збориш или на мајката и братот на Мартин?

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Како млад разумен човек се оградувам од сите оние што вчера предизвикаа немири.

-Но дали вие ѓубриња кои сте истомисленици со власта имате разум и морал некогаш да се оградите од деветгодишниот дрзок и груб терор од страна на една орда?
Па што не ја смените на легални избори, што не понудиш ти нешто подобро. Се нек
Не лажи на Грујо си горд,каков Александар..
Знам дека не се вреѓате со Албанци,па и вера ќе смените на власт да останете...
Да де, затоа си знаат најдобро тие од Косово, кои добија пасоши и со чив амин се. :). Не извртуј, јас знам кој сум и какво потекло имам, вие од Белград до Токио што ве мрзи да учите македонски, од вас ли да се огледаме.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
И селективни снимки исто не се правда туку вовед во хаос. Јас ги барам сите снимки на увид топ-тан. Да чуеме се и да почнеме од нула ако треба, нека иде и власт и опозиција у затвор. Ама овие протести се обид да се спречи такво нешто. Нека пројде судскиот процес нека се прикажат доказите доколку ги има да види јавноста и да чуеме се. После тоа ќе се тепаме ако треба.
Не ми треба судија да мисли за мене по нечија наредба. Бев 90% сигурен дека прикриваат убиство,сеа после снимкиве сум 100%. Не ми треба некој увид да праи, ако ти не моеш со своја глава да размислиш слободно чекај,ќе дочекаш изглеа

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Па што не ја смените на легални избори
Ко да слушнавме нешто за легалните избори...

Ама чекај бе, тие беа монтирани, прелепувани аудио материјали кои добија Оскар за специјални ефекти.

Z

zlaki

Гостин
А да и ова го заборавив, која мизерија. Опозицискиве медиуми за да ја подгреат атмосферата сто пати потворија дека биле носени и употребени водени ТОПОВИ. Не знам што е тука необично ваљда дека има ТОП во името иначе тоа е стандардна опрема за растерување насилни протестанти низ цел свет. А провладиниве па се правдаат не беа употребени водени топови.
да,протестанти кои бараат правда и оставки од одговорни лица кои пробале да заташкаат убијство...и едно милион криминал ....

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Не ми треба судија да мисли за мене по нечија наредба. Бев 90% сигурен дека прикриваат убиство,сеа после снимкиве сум 100%. Не ми треба некој увид да праи, ако ти не моеш со своја глава да размислиш слободно чекај,ќе дочекаш изглеа
Твое право.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom