Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
I jas istohohohoЈАс до сега видов едно 17-18 имиња напишани со клан тагот B-13... Тешко на нив кои се резерви
I jas istohohohoЈАс до сега видов едно 17-18 имиња напишани со клан тагот B-13... Тешко на нив кои се резерви
Го заборави [C.s.V!!!]---Raperce <<<<Овој дечко е стварно јак.i ja iam clan luge ali nie ne sme tolku t.e. ja ne gi znam site poso sum od sk,a oni od te..nonstop eden so drug menjaat nickovi ko 2-ca da sme samo
inace sega za sega ja so gi znam sme
[C.s.V!!!]---GoKo}sBePot---[C.s.V!!!]---TheIceMan--istiot
[C.s.V!!!]---TheCle@ner_mkd-vaka neso
i sea drugive im znam nickovi ali ne znam dali se istite
[C.s.V!!!]---miki
[C.s.V!!!]---BLACK_FIRE*-vaka neso
[C.s.V!!!]---Zikic@
itn...
ako sakate mozeme nekad klanska da plesneme
ЈАс колку што памтим: Еднаш ве истресовмо а еднаш кога ве водевме 7-2, на серверот влезе екстра играч (кој знае на колку души сте го дале пассот) и после плачевте зашто имаше екстра играч па направивме рес, бевме нанервирани и не победивте и се фалефте насекаде.a ako mislis ne igrame dobro prasaj gi kgn kako pominuvaat protiv nas!!!?
kekek
DA DE ama toj ne bese nas ....ЈАс колку што памтим: Еднаш ве истресовмо а еднаш кога ве водевме 7-2, на серверот влезе екстра играч (кој знае на колку души сте го дале пассот) и после плачевте зашто имаше екстра играч па направивме рес, бевме нанервирани и не победивте и се фалефте насекаде.
Шурек ја сум играл 3 пута против вас и 3 пута ве згавивмо. Не ве згазивмо туку ве ИЗГАЗИВМО. затоа ајт не збори глупости
Ej Aj ne Preteruajte moze kgn ako sakate da se ispukamo sea koj ima antichit ajde a ne koj nemashe toninter jadeshe deka smo citeri ova ona daj sea da se ispukamo ako sakate inach3 ja sum .[!]. Goran* .[!]. da znaete malce smenif nick ama nema vrska pa zatoa daj da se ispukamo ka shto treba i da vidimo koj e pozaeban tolku od mene i shorty i garfilld oa bea vreminjata koj ne tepafte toa bea nashite prvi 5 CW ra zatoa pozz
shorty i garfilld oa bea vreminjata koj ne tepafte toa bea nashite prvi 5 CW ra zatoa pozz
taka i pravila ne znaevmo :pos2:Ej Aj ne Preteruajte moze kgn ako sakate da se ispukamo sea koj ima antichit ajde a ne koj nemashe toninter jadeshe deka smo citeri ova ona daj sea da se ispukamo ako sakate inach3 ja sum .[!]. Goran* .[!]. da znaete malce smenif nick ama nema vrska pa zatoa daj da se ispukamo ka shto treba i da vidimo koj e pozaeban tolku od mene i shorty i garfilld oa bea vreminjata koj ne tepafte toa bea nashite prvi 5 CW ra zatoa pozz
ti si nepismen brat prvite 5 dur ne znaevmo pravila gi gubevmo a posle tepavmo zatoa ne praeja citeri i banoi ni lupaja ama nema veze :uvo:znaci surek lazel deka ste gi gazele kgn
Ej Aj ne Preteruajte moze kgn ako sakate da se ispukamo sea koj ima antichit ajde a ne koj nemashe toninter jadeshe deka smo citeri ova ona daj sea da se ispukamo ako sakate inach3 ja sum .[!]. Goran* .[!]. da znaete malce smenif nick ama nema vrska pa zatoa daj da se ispukamo ka shto treba i da vidimo koj e pozaeban tolku od mene i shorty i garfilld oa bea vreminjata koj ne tepafte toa bea nashite prvi 5 CW ra zatoa pozz