Претставување на вашиот клан

• Креатор на темата Креатор на темата viksamkd
  • Време на започнување Време на започнување
Apocalypse===lordZ

leader == [[killer*]]

1)DR SuReK RuSSiAn
2)The CroC*
3)SkOrPiOn4e
4)Lud!ot k0nj.

rezervniot tim otvoren momentalni rezervi...

1)AnAkOnDa
2)ThE MaGiC
3)ZeRo C00L
4)****PiCoRo****

Брат сакиш да се пробаме еден меч ! плс

Шурек кој клан по ред ти е ова? Колку кланови бе деца имате секоја недела со ново име ве гледам:)

Брат сакиш да се пробаме еден меч ! плс

Aha daj mi msn najdi server i da se ispukamo....:vozbud:

Шурек кој клан по ред ти е ова? Колку кланови бе деца имате секоја недела со ново име ве гледам:)

Abe slicen klan novo ime koe nema da se smeni vise nikoas
Playes come and go ama klanot e vecen !!!

нашиот клан се вика B-13
Членови
B-13 | Dr. KILLER(jas)
B-13 | Spy-b0y
B-13 | !T!hcatA!
B-13 | EvilMan
B-13 | UnKnOwN-f!rE
inace mozite da ne najdite na serverot bonet tamu sme najbolji a i koa igrame na dr serveri kako kajgana obavezno sme megju prvite koj saka klanska neka pisi na msn B_O_Z_I_N_O@hotmail.com slobodno .... pozdrav

нашиот клан се вика B-13
Членови
B-13 | Dr. KILLER(jas)
B-13 | Spy-b0y
B-13 | !T!hcatA!
B-13 | EvilMan
B-13 | UnKnOwN-f!rE
inace mozite da ne najdite na serverot bonet tamu sme najbolji a i koa igrame na dr serveri kako kajgana obavezno sme megju prvite koj saka klanska neka pisi na msn B_O_Z_I_N_O@hotmail.com slobodno .... pozdrav

da ne gi zaboravime i
B-13 | Gladiator
B-13 | ZeroSuspect
B-13 | Bloodless
B-13 | Snoker
B-13 | Terminator
B-13 | Dalton
eh tolku mi teknuva vo momentov znam deka ima i eden amerikanec ama nz kako se potpisuva a znam deka se vika shon lol!!!! pozzzz!!!!!

da ne gi zaboravime i
B-13 | Gladiator
B-13 | ZeroSuspect
B-13 | Bloodless
B-13 | Snoker
B-13 | Terminator
B-13 | Dalton
eh tolku mi teknuva vo momentov znam deka ima i eden amerikanec ama nz kako se potpisuva a znam deka se vika shon lol!!!! pozzzz!!!!!
ok taka e a od neodamna so pristiganjeto na novi i novi clenovi vaka izgleda prviot sostav
1.B-13 | Spy-b0y (lider ali veza nema hehe)
2.B-13 | Dr. KILLER(KOlider ali pojak od spy boy :D)
3.B-13 | Dalton
4.B-13 | UnKnOwN f!rE
5.B-13 | Zero-Suspect

a rezervi se ostanatite :) znaci koj saka klanska neka pisi na msn B_O_Z_I_N_O@hotmail.com spremni sme vo sekoj moment pozz

1.име на кланот
dmaF.
2.players
dmaF. freestyler
dmaF. EqualizeR
dmaF. Gunsl!ng3r
dmaF. New Folder
dmaF. Lithium

reserves
dmaF. X-PERT

3. епа се собравме пред еден месец онака набрзина, и играме рекреативно, така да не сме многу запалени за клански, али мојме некогаш ако идате во Охрид...иначе на турнирот во Camelot изгубивме од Team Pro

B-13 | ...

B-13 | <Zero<|>Suspect | ( Zver )
B-13 | Spy-b0y
B-13 | Dr.KILLER
B-13 | UnKnOwN FiRe
B-13 | Tihcata
B-13 | Daltor

B-13 | Site se zverki . koj od koj pojak ... ni nema ramen na Bonet .. a mozi i posiroko :pos2::helou: pozz

ok taka e a od neodamna so pristiganjeto na novi i novi clenovi vaka izgleda prviot sostav
1.B-13 | Spy-b0y (lider ali veza nema hehe)
2.B-13 | Dr. KILLER(KOlider ali pojak od spy boy :D)
3.B-13 | Dalton
4.B-13 | UnKnOwN f!rE
5.B-13 | Zero-Suspect

a rezervi se ostanatite :) znaci koj saka klanska neka pisi na msn B_O_Z_I_N_O@hotmail.com spremni sme vo sekoj moment pozz

more BOZIN netuku se praj vazen HAHAAHAh:vozbud:
nemoj sea taka da mi prajs tim nemozi taka 4e se luta i drugite site igrame ako saka klanska 11 na 11 ili pak so da mu recam nema so evilman e jak nemozi samo taka i tihcata tuka e ja e i toj a i bloodless e 100pati pojak od tebe nemoj sea taka. hhaahhaahhaa:baeh: :baeh: :baeh:

Алооо ај не забегувајте!

ЈАс до сега видов едно 17-18 имиња напишани со клан тагот B-13... Тешко на нив кои се резерви :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom