Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    728

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
glupiot MISLI deka nekoj go sledi... abe odjebi od poserioznite temi i mrsh u igracnica i gledaj tamu da ne ti pobegne zamokot ili idi broj do 7894925297529572 spasi se od mislenje
Nalet so sakas da duvas mikrofoni, ocigledno imas problem i so koncentracija i memorija, star pederu. Jas tebe nikogas ama bas nikogas ne te imam prv citirano, ednostavno nebiten si mi be kopito....Ti sekade me citiras, ocigledno sakas da duvas kvalitetno, ama mojov ne go davam na pogani mucki ko tvojata.. Mozi nikoj ne me sledi, ama ti staro, zaspivas izgleda so misla za mene so imam pishano i se budis citirajki me...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.432
Поени од реакции
24.611
Nalet so sakas da duvas mikrofoni, ocigledno imas problem i so koncentracija i memorija, star pederu. Jas tebe nikogas ama bas nikogas ne te imam prv citirano, ednostavno nebiten si mi be kopito....Ti sekade me citiras, ocigledno sakas da duvas kvalitetno, ama mojov ne go davam na pogani mucki ko tvojata.. Mozi nikoj ne me sledi, ama ti staro, zaspivas izgleda so mene i se budis citirajki me...
ke te citiram dodeka ne go napustis forumot be glup eden. najglup clen vo istorijata na kajgana si. moron.
Автоматски споено мислење:

ukraina, pred onoj glupiot da dojde i da gi vmesa anunakite

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
ke te citiram dodeka ne go napustis forumot be glup eden. najglup clen vo istorijata na kajgana si. moron.
Epa slobodno prodolzi da me citiras star astraljanski pederu...Jas tuka sum 100 godini pred tebe, i 100 po tebe ke bidam... Ako se plasev od bubacki i termiti ke si kupev pips...Pusi go sega i kjuti

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.432
Поени од реакции
24.611
Epa slobodno prodolzi da me citiras star astraljanski pederu...Jas tuka sum 100 godini pred tebe, i 100 po tebe ke bidam... Ako se plasev od bubacki i termiti ke si kupev pips...Pusi go sega i kjuti
tuka si pred mene a do sega nemas napisano edna pametna rabota... tolku si glup

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
ovoj igorce e od bitola be kako tebe... uste eden glupak, valjda ste rodnini stom imas videa od nego :pos:
Ne ne, ovaj si ti, domazet vo Astraliiteeee, nemas rabota te ranat kako vol, a ti od so nemas so da prajs po cel den kisnis na forum, i se obiduvas da duvas mikrofon....Ne ti e sram?? Kola ti kupija....

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.432
Поени од реакции
24.611
Ne ne, ovaj si ti, domazet vo Astraliiteeee, nemas rabota te ranat kako vol, a ti od so nemas so da prajs po cel den kisnis na forum, i se obiduvas da duvas mikrofon....Ne ti e sram?? Kola ti kupija....
toa e, koga ke ti pokazat deka si glup i deka gluposti pisuvas kako sekoj moron pocnuvas so fantazii... idi si u igracnica tamu pripagas.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
toa e, koga ke ti pokazat deka si glup i deka gluposti pisuvas kako sekoj moron pocnuvas so fantazii... idi si u igracnica tamu pripagas.
Dibek, ti pripagas vo temata za homoseksualci, dosaden eden, ti nemas kompetencija da si odredis so da jadis deneska, a kamoli koj kaj da pisuva...Ajde mrs tamu...

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.388
Поени од реакции
8.994

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165
Не знам дали е кромид, најверојатно е кога ќе видиш дека иде од Дејли Мејл. Ама уште е смешно. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom