- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.582
- Поени од реакции
- 13.952
Овие ги има во сите градови, изгледа тие им се главнина на војската, иако кријат.
Харков денеска.
Автоматски споено мислење:
Овие ги има во сите градови, изгледа тие им се главнина на војската, иако кријат.
Харков денеска.
Чекај, рано е.....ќе почнеме да гледаме тактички нуклеарки локално прво и тоа неутронски најверојатно. Овие сателит НАТО држави ќе наебат прво, па ако ескалира ситуацијата тогаш можеби ќе гледаме стратешко бомбардирање, што пак не верувам.Ова ќе стане полошо пред да се подобри. Сега сме ептен блиску до нуклеарна војна.
Незнам што им се врти на Америка, Нато и на Путин во тиквата. Ама ова станува се полошо.
Фали само мала искра за да наебеме.
Не им е лесно на русите, сепак свој народ се ама јбг колку се глупи не се тешки.Русите ке бидат победници и на воено и на дипломатско поле.
Голема грешка направија Украинците шо излегоа на ринг каде се знаеше дека ке бидат нокаутирани.
Западот им дават воена помош само да ја продолжит надежта на украинците....надежта последна умират...ама јас велам надежта само им ги продол
жвит страдањата.На запад и врапчињата знаат како ке завршит ова ,целта е што повеке русите економски да тонат,а цената шо ке ја платит ПУДИНГ ке бидит голема.
Според мапава отвориле фронт и од Транснистрија. Ако е точно тие 4000км2 заслужуваат да бидат нападнати и се тоа да се намава во Русија ко превентива.
Кога да очекуваме победата на двете полиња - воено и дипломатско? Прогноза..????Русите ке бидат победници и на воено и на дипломатско поле.
Голема грешка направија Украинците шо излегоа на ринг каде се знаеше дека ке бидат нокаутирани.
Западот им дават воена помош само да ја продолжит надежта на украинците....надежта последна умират...ама јас велам надежта само им ги продол
жвит страдањата.На запад и врапчињата знаат како ке завршит ова ,целта е што повеке русите економски да тонат,а цената шо ке ја платит ПУДИНГ ке бидит голема.
Тие опколените Азовци ми седи дека се.
Харков денеска.
Од кого да бидат нападнати ?Според мапава отвориле фронт и од Транснистрија. Ако е точно тие 4000км2 заслужуваат да бидат нападнати и се тоа да се намава во Русија ко превентива.
Азовци се да. Се припремале да организираат одбрана на градот.Тие опколените Азовци ми седи дека се.
Од кого да бидат нападнати ?
Ne, ne sum go gledal.Си го гледал овој документарец?Зошто албанецов што сведочи одбива да му се гледа фацата пред камера?:
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Жириновски Него Путин последен пат изјави дека со наркомани не преговара. Дали директно мислеше на Зелински или цела клапа не ми е јасно.Неможат да речат дека не ги предупредиле
А некои никако не можат да сфатат дека некој се употребува за еднина во машки род.....Proizvodjac oružja Rheinmetall ponudio je vladi u Berlinu oružje i municiju u vrijednosti 42 milijarde. I vi mislite da je ovo pocelo prošle sedmice..???...
некој луѓе многу бргу ги сфаќаат работите...
Нема ваква официална новина ....Proizvodjac oružja Rheinmetall ponudio je vladi u Berlinu oružje i municiju u vrijednosti 42 milijarde. I vi mislite da je ovo pocelo prošle sedmice..???...
некој луѓе многу бргу ги сфаќаат работите...
Од кај знајш бе?На Киев нема да се притисне, се додека не се заврши со Харков и Мариупљ.
Вруток.Извор?