jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.498
- Поени од реакции
- 27.317
@мкд владе Многу се радувам кога ќе видам искористен куртон излезе од подрум и се прави демек е тазе.
Sakas da kazis deka samo najdobri nameri imavteNema brat Severdjani isti sme, ne izlazaa i tie vo sebe ne sakaat da se vikame S. Makedonija, ne veruvam da ima takov Makedonec. Slabi sme toa e realnosta, eh da bevme Rusija ili barem pola od Rusija drugo kje beshe se.
Тоа што тропа тропа, сенилен е. Овие другиве белки не се...За Бајден ништо не е тешко за исустување...
Дипломатски кажано, му посакувам добро здравје.
Епа тоа е ултимативниот проблем на целиот конфликт. Лудак со нуклеарно оружје кој не го цени човечкиот живот многу лесно може да го одведе светот во неповрат. Мислам дека и Хитлер да имал нуклерки ќе беше истиот проблем.Ова го сакаат американците, ама проблемот е друг, да пробам да ти објаснам пластично. Имаме ситуација во која бомбаш самоубиец држи палец на тастер, ако го пушти умираат сите. Што би правел ти во таква ситуација ако на пример има некое крварење, дали би му помогнал или би ја забрзал неговата смрт?
Па до сега само една држава употребила нуклеарки како што знам.Епа тоа е ултимативниот проблем на целиот конфликт. Лудак со нуклеарно оружје кој не го цени човечкиот живот многу лесно може да го одведе светот во неповрат. Мислам дека и Хитлер да имал нуклерки ќе беше истиот проблем.
Ако беше лудак веќе ќе бевме атомизирани. Сенилниов од другата страна..Епа тоа е ултимативниот проблем на целиот конфликт. Лудак со нуклеарно оружје кој не го цени човечкиот живот многу лесно може да го одведе светот во неповрат. Мислам дека и Хитлер да имал нуклерки ќе беше истиот проблем.
А тие што ги фрлаа нуклеарките на Јапонија не се именуваа со „Путин„.Па до сега само една држава употребила нуклеарки како што знам.
Ova gi trigerna najmnogu, a voedno i najednostavnoto objasnuvanje zosto tuka ima tolku mnogu ajde da recam rusofili spored niv. Ne im e jasno deka ne gledaat na ova kako na napad na suverena drzava tuku kako cistenje na ukrainskiot djgan koj e ekvivalent na nasite severdjani tuka@мкд владе Многу се радувам кога ќе видам искористен куртон излезе од подрум и се прави демек е тазе.
Затоа што Германија и СССР не ги усовршиле на време. Иначе ќе беше друга приказна.Па до сега само една држава употребила нуклеарки како што знам.
Вог 25 е муниција за гранато фрлач, слична ко м-203, само руска.Незнам што збори типов, ама мене ми личи на мавтањето на Колин Пауел со епруветата.... Бугариве нека му ја мислат.
Ова со оружјето е наменско за да си оствари некои свои замислени цели. Исклучувањето од СФИФТ не е за сите банки на Русија, така да Русија може да си прави трансакции преку други банки преку тој систем, ама мораше да изглумат овие од Западот, нешто дека презедоа некој чекор за да се оправдаат дека не се пасивни. Путин најверојатно целта му е да не му текни сосем да го исклучат од СФИФТ па мафта со оружјето.Сега влегуваме во опасна спирала кај што една мискалкулација може да биде катастрофална. На Шојгу тоа му е јасно и затоа има таква кисела фаца на крајот на видеото.
А од кога ги усовршија СССР, каде ги употребија и во која сврха ?Затоа што Германија и СССР не ги усовршиле на време. Иначе ќе беше друга приказна.
Бајден дид ит фрст.Да се закануваш со нуклеарно оружје?
Врз себе. Исто и американците,ама успеаа некако да убијат јапонск рибари)А од кога ги усовршија СССР, каде ги употребија и во која сврха ?