Vartolu
1897 Fighter
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.089
- Поени од реакции
- 5.733
А што имаш ти конкретно преземено околу тоа?Па како за почеток доволно е што немаат шиптaрите подршка од нив
А што имаш ти конкретно преземено околу тоа?Па како за почеток доволно е што немаат шиптaрите подршка од нив
Не гледам што е битно ова во однос на русите и Македонија, очекував нешто за нив да искоментираш ама еве гласав за Левица на последните избориА што имаш ти конкретно преземено околу тоа?
Па и јас не гледам што има врска тоа што не ги поддржале Албанците во Македонија, со тоа кај беа Русите и што правеа за време на Букурешкиот договор...Ако има некоја поврзаност, однапред ди се извинувам....Инаку времево е стакло надвор.....Не гледам што е битно ова во однос на русите и Македонија, очекував нешто за нив да искоментираш ама еве гласав за Левица на последните избори
Епа шиптaрите да не беа подржани од американците немаше ни да се деси 2001 нити рамковисти нити јазициПа и јас не гледам што има врска тоа што не ги поддржале Албанците во Македонија, со тоа кај беа Русите и што правеа за време на Букурешкиот договор...Ако има некоја поврзаност, однапред ди се извинувам....Инаку времево е стакло надвор.....
Да, да, Америте ги поддржаа Албанците, тоа е точно...Ама јас не знам во кој дел од постот не бев јасен и кое ми беше прашањето:Епа шиптaрите да не беа подржани од американците немаше ни да се деси 2001 нити рамковисти нити јазици
Значи, знајме што напраја Западњациве, дај да видиме што имаат направено Русите.. Ајде пуцај сад...Кај беше Русија кога не делеа во Букурешт?! И кој беше нејзиниот став тогаш?? И немојте аман, вашиот одговор да биде со контра прашање кој беше ставот на Западните земји. Го знајме, ама еве да го дознајме и за Русија пошто е различна ѓоа од Западот. Конкретно за Русија....
Остај тоа знаеме: Русија ни е број еден непријател.Да, да, Америте ги поддржаа Албанците, тоа е точно...Ама јас не знам во кој дел од постот не бев јасен и кое ми беше прашањето:
Значи, знајме што напраја Западњациве, дај да видиме што имаат направено Русите.. Ајде пуцај сад...
Да не мавнат некој Орешник на РЕК Битола,внимавај шо посакуваш,ако ескалира ситуацијава се е можно.Да се надеваме шо побрзо да заврши проклетава војна иначе работиве воопшто не се добри.Македонија не доби новогодишна честитка од Путин
Претседателот на Руската Федерација, Владимир Путин, упати новогодишни и божиќни честитки до лидерите на многу земји, меѓу кои и српскиот претседател Александар Вучиќ, турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган и унгарскиот премиер Виктор Орбан.www.kajgana.com
Не сме ни заслужиле. Ја се чудам зошто не рокнале некој орешник на кале, влада и собрание.
Ама што сакаш да имаат направено? Како беше она не ми помагај само не ми одмагајДа, да, Америте ги поддржаа Албанците, тоа е точно...Ама јас не знам во кој дел од постот не бев јасен и кое ми беше прашањето:
Значи, знајме што напраја Западњациве, дај да видиме што имаат направено Русите.. Ајде пуцај сад...
Па тоа викам . Не сме ни заслужиле и нема потреба ни вени да сечеме. Само да почекаме да не рокне со нешто за да не врати на фабричко подесување. Ако знаеш малце историја, Бугарите два пати до сега се вратени на фабричко подесување а очигледно им се спрема и трет пат. Ајде нас ќе ни биде сефте.И шо треба сега, вените да си сечиме?!
Ние сме на фабричко подесување од крај на 14-ти век па наваму.Па тоа викам . Не сме ни заслужиле и нема потреба ни вени да сечеме. Само да почекаме да не рокне со нешто за да не врати на фабричко подесување. Ако знаеш малце историја, Бугарите два пати до сега се вратени на фабричко подесување а очигледно им се спрема и трет пат. Ајде нас ќе ни биде сефте.