Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.459
- Поени од реакции
- 5.157
Не ги биваше, ама ја вратија способноста да лансираат астронаути.Па според @savan тогаш значи не ги бива Америте кога толку време руски шатлови превезуваа амерички астронаути.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Лол, не.Хаха, не се заглавени туку само има мал проблем со спонтано отпаѓање на прозори од капсулата на Боинг. Мал проблем. И не се заглавени, само требаше уште пред месеци да се вратат и престојот им е продолжен недефинирано време.
Патем, пошто не можат да се вратат: Да. Заглавени се таму на свемирската станица.
Никакви проблеми со прозори, лол.
Полошо е.
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)
Не знам, веројатно сакаше да кажи дека им фалат капацитети на Русите што некој трет треба да ги пополни.@savan не разликува таклабас од колено, и на војни дискусии се улетува како прле пред магаре со некои вести за екстракција на нафта. Што па тоа треба да значи и како му ја докажува поентата? Која му е поентата уствари? Америка силна, Русија слаба?
Што е сосем во ред, не можат да постигнат се самите.
Не го бива ова, дронот (или проектилот) го нарушува капацитетот за стелт на авионот.Russian Su-57 appeared with S-71 attack drone under its wing
bulgarianmilitary.com
Еве за тие што бе интересира технологијата, уште новитети.