П.с
Се покакаа нешто лајнава фашистички во Харковско и Вовчанск..Или ми се причинува..А нели запнаа мужите на Харков јако..
1200-1300 мртви дневно и тони изгубена опрема изгледа дека е тешко прифатливо и за шизофреничарскиот мозок на вашиот Папа смрдљив..Јбг,ај нареден пат.
П.с
Се покакаа нешто лајнава фашистички во Харковско и Вовчанск..Или ми се причинува..А нели запнаа мужите на Харков јако..
1200-1300 мртви дневно и тони изгубена опрема изгледа дека е тешко прифатливо и за шизофреничарскиот мозок на вашиот Папа смрдљив..Јбг,ај нареден пат.
British Foreign Minister Cameron proposes to detain tankers carrying Russian oil. In an interview with the Corriere della Sera newspaper, he proposed blocking them in Italian ports.
"We need to hunt for everything - money, oil, gas, ships - everything that allows the Russian war machine to work," Cameron said. He also stated the need to impose sanctions on companies from other countries, such as Israel, Kyrgyzstan, China and Turkey, allegedly supplying the Russian Federation with dual-use materials.
Eте колку се очајни, на цел свет ќе ставале санции
Паѓаат влади како круши низ ЕУ.
Бтњ Во Холандија се формира нова влада Вилдерс не е премиер ама има најмногу министарства.
Дел од програмата на новата влада на кратко се:
Фак воук булшит.
Фак ислам.
Депортација на се козоебачко.
Враќање на максимална брзина на автопат на 130км на час, до сега беше 100 мах ограничување претходно донесено од глупа либтардија јар така помалку се загадувало.
Градење секоја година на 100 000 нови бау
Градење нуклеарни централи и одјебување на зелени глупости ветерници и сл.
Фак веф.
Подршка за фармерите, и укинување на сите даноци наметнати од претходната влада.
Излагање од шенген гранична зона и самостојно регулирање на миграција.
Поблиски односи со Кина Русија исток
Самостојна надворешна политика......
.......
Исто ќе се деси и низ други земји во западна Европа.
Германија десни
Франција десни
......
И се тоа нема никава поврзаност со Русија конфликтот во Украина санции...
Автоматски споено мислење:
Еве сеа гледам Косово ставило санции на Русија и Иран уште на кина да и акнат санции и готови се
The "Government" of so-called Kosovo on Thursday approved the package of sanctions against the Islamic Republic of Iran and the new package of sanctions against the Russian Federation.
Автоматски споено мислење:
Saudi Arabia's 50-year-old petrodollar agreement with the United States has expired, with no new agreement in place. Saudi Arabia will now sell oil in multiple currencies, including the Chinese RMB, Euros, Yen, and Yuan, instead of exclusively in US dollars.
Не ме интересира, шта би било - кад би било. Сега каква е ситуацијата? Кај се земјите од Варшавскиот Пакт? Кај е Украина што со векови беше руска земја? Со кој војува Украина?
Не ме интересира, шта би било - кад би било. Сега каква е ситуацијата? Кај се земјите од Варшавскиот Пакт? Кај е Украина што со векови беше руска земја? Со кој војува Украина?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.