- Член од
- 28 август 2013
- Мислења
- 4.340
- Поени од реакции
- 13.207
Со стрико на вакви видеа ви се крева?Москва е најубава а се пикнал во Австралија.
Во меѓувреме руските војници:
Со стрико на вакви видеа ви се крева?Москва е најубава а се пикнал во Австралија.
Во меѓувреме руските војници:
abe glup eden moskva e 100 pati poubav grad od milano... sekoj sto bil u dvata ke ti kaze toa... inace slucajno ok ti e sporebata, milano e bash selo u sporedba so moskva
Фала курцу, ваков деген не треба да троши кислород одамна, али ок тоа е што е, ваљда никад не е касно.
Изгледа тебе ти се крева на убиства на ни криви ни должни Украинци.Со стрико на вакви видеа ви се крева?
Мене ми е жал за секој изгубен живот, русин, украинец, србин, македонец.Изгледа тебе ти се крева на убиства на ни криви ни должни Украинци.
А за разлика од фашисти ко тебе мене ми е жал за секој изгубен живот поради кепецот и фино-угрот во Кремљ. За жал овие руски окупанти имале можност да не доаѓаат во Украина, но сепак избрале да пролеваат невина крв.
Изгледа тебе ти се крева на убиства на ни криви ни должни Украинци.
А за разлика од фашисти ко тебе мене ми е жал за секој изгубен живот поради кепецот и фино-угрот во Кремљ. За жал овие руски окупанти имале можност да не доаѓаат во Украина, но сепак избрале да пролеваат невина крв.
Не мешај баби и жаби, и не мењај тема. Никој не рече дека го оправдувам бомбардирањето на Југославија.Мене ми е жал за секој изгубен живот, русин, украинец, србин, македонец.
Кое е твоето мислење за невините срби што загинаа за време на НАТО агресијата врз Југославија?
Си ги измешал брзините.Сите тие Руси што погинаа, погинаа за Новорусија, а за што гинат Украинците?
Даренце, глуп беше глуп си остана. За греота.И Украинци гинат за без врска. Сите тие Руси што погинаа, погинаа за Новорусија, а за што гинат Украинците? За идните деца да им се педери, а жените да се е*ат со странци.
Дарко ли е овој?Даренце, глуп беше глуп си остана. За греота.
Прашањето е кој ги поддржува психопатите на власт во Украина да вршат геноцид врз украинците?Не мешај баби и жаби, и не мењај тема. Никој не рече дека го оправдувам бомбардирањето на Југославија.
Него на темава ти кажи ми дали го поддржуваш кепецот и славјаноубиец во Кремљ?
А ги оправдуваш Хамас што вршат геноцид врз палестинците?Прашањето е кој ги поддржува психопатите на власт во Украина да вршат геноцид врз украинците?
Не мешам баби и жаби.
Го оправдуваш ли бомбардирањето на Југославија и отцепувањето на Косово?
Тоа мислам дека беше под диктат на истите кои што сега не и даваат на Украина да потпише примирје и да запре крвопролевањето?
За палестинците и израелците ич не ми е гајле, исто племе се.А ги оправдуваш Хамас што вршат геноцид врз палестинците?
А зашто треба за украинците и русите да ти е. гајле?За палестинците и израелците ич не ми е гајле.
Затоа што не се племе како палестинците и израелците.А зашто треба за украинците и русите да ти е. гајле?
Па ти значи не си имал работа/вработени украинци и руси да видиш за каков гамад станува збор.Затоа што не се племе како палестинците и израелците.