Повеќе видеа, повеќе теретани, повеќе регрути ... win - win ситуација и за НАТО и за домобраните. Lose - lose ситуација за обичниот народ и за Русите.Кое?
Повеќе ги има...
Најновиот пакет за воена помош од Германија за Украина. Незнам зошто, ама ме подсети на Монти Пајтон.
Таман колку за пола ден на делче од фронтот... И што е најважно: Експресно брзо стигнала помошта.Најновиот пакет за воена помош од Германија за Украина. Незнам зошто, ама ме подсети на Монти Пајтон.
Како бе вакви прашања !? Еднаш барем ако си гледал рели Париз - Дакар потсети се кои освојуваше редовно прво место а често и тројни подиуми во конкуренција на камиони. Ти барем не си од ботскана компанија.Зарем феудална Русија има сопствено производство на камиони?
Јас мислев само тенкови произведуваат со готови делови од запад, а останатото увезуваат.
Прегледај го приврзокот 400581
Во меѓувреме во „современа“ Германија:Зарем феудална Русија има сопствено производство на камиони?
Јас мислев само тенкови произведуваат со готови делови од запад, а останатото увезуваат.
Прегледај го приврзокот 400581
Од Харков до Херсон, у пола ден се троши ова.Најновиот пакет за воена помош од Германија за Украина. Незнам зошто, ама ме подсети на Монти Пајтон.