Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Работава е да не почнеме озбилно, демек до сега не биле озбилни... Што можат да дадат од конвенционално оружје а што може да направи разлика?Американците дале до знаење дека ако не почне Русија преговори со Украина до крајот на 2024. Тогаш подоцна Русија ќе има работа со многу посилна Украина. Наоружена со американско и европско оружје до коски.Добро минативе две години со оружје на С. Македонија ги вооружуваа...
Американците дале до знаење дека ако не почне Русија преговори со Украина до крајот на 2024. Тогаш подоцна Русија ќе има работа со многу посилна Украина. Наоружена со американско и европско оружје до коски.Добро минативе две години со оружје на С. Македонија ги вооружуваа. Демек планот им е да го достигнат пикот до производство на муниција во САд и ЕУ а наменето за Украина.
Па дајте и тоа ќе го видиме. Русиве секако со лопати се тепаат, така да незнам што е сега ова со преговориве и тн.
НАТО помладокот неможе една дефанзивна линија да помине и против втор резервен состав да постигне успех.
Али ај Абрхамсите и Ф16ки плус муниција и ете пред Крим за три дена.

Фали уште Абрамс и да се комплетира колекцијата на Кубинка. Али ќе биде и тоа за скоро. @Ne_sum_ja леопардов пресисал у руска територија.
Готово е, ја го очекувам крајот на Украина кај и да е дека ќе се случи. Темава ја читам и си велам веќе уште утре со зурли и тапани ќе влезат во Одеса и ќе вртат едно пајдушко пред статуата на Екатерина Велика.
леопардот за експозе веќе го спремаат. Го полираат сигурно моментално![]()

Не знам дали го виде видеото у теретана како ги собираат за на фронт.
Кое?Не знам дали го виде видеото у теретана како ги собираат за на фронт.