Па не знам баш, не ми се верува дека немаат скроено стратегија за што после Путин.Во САД решава конгресот и сенатот па и Бајден да умре политиката не се менува, додека во Русија владее феудализам и политиката зависи од еден човек.
..а во конгресот/сенатот седат лујџе кои се избрани од народот , а познато е дека народот не ја менува политиката толку лесноВо САД решава конгресот и сенатот па и Бајден да умре политиката не се менува, додека во Русија владее феудализам и политиката зависи од еден човек.
Тука требаше да продолжиш со:..а во конгресот/сенатот седат лујџе кои се избрани од народот
...
... мислев дека не мора до толку да цртам.Тука требаше да продолжиш со:
" а народот се профитерите и лобистите во Вашингтон " ;
и толку, се е објаснето.
Кога веќе некој сака да си игра расипан телефон, да ја одиграме играта до крај.
Znaci ke recis se nemaja stvoreno uslovi a ne deka si legnaa na brasnoto i se pomirija. Prvata mozna prilika i im ebaa mater.So sto ne se slozuvaat? Imase mir od 30 godini, iako ermencite drzea nivna teritorija. Ako ne doese do tolkav disbalans na silite, situacijata kje si ostanese taka.
I so kaza, istoto, samo pameten se naprai. Mnogu gi razbiras rabotite, kako vicot so anstajn vo bitola.Znaci ke recis se nemaja stvoreno uslovi a ne deka si legnaa na brasnoto i se pomirija. Prvata mozna prilika i im ebaa mater.
Taka da ova ako ne ti e skolski primer deka ne gi razbiras nekoi raboti, togas ednostavno krevam race, a te smetav za eden od pointeligentite tuka za razlika od eden kup drugi koi mislat utakmica gledaat
Ако издржаа при досегашните санкции, ништо не е скапо, учени се таму пола буџет да се пика во војна уште од времето на СССР.Другата опција е долга војна и трошење на непријателот, но тоа е скапо и за двете страни. Можеби воздушната предност што ја има Русија би резултирала со успех на подолг рок.
Абе битниот момент е дека Русија ги остварува своите интереси и ќе ги оствари до крај, најболно нешто што сите очекувавме Русија да ја погоди беа санкциите, никакви оружја тенкови ракети и џавелини.. санкциите Русија мушки ги дочека на десна нога волеј, ете ја Русија бележи економски раст повеќе од некои оние што и ставија санкции, Европа нема повеќе никакви механизми да врши притисок на Русија фрлија се што имаа и можеа повеќето на сопствена штета и затоа вчера на изборите во Холандија победи десната страна која се залага за мир и соработка со Русија, исто и во Чешка Унгарија итн, а допрва следи период на избори. Германија коалицијата на зелени растенија лгбтџихат и слава Украина ќе го изедат на избори како Петар Богоевски во прва изборна единица. Ќе си легнат на брашното еден по еден на бакнирака у МоскваI so kaza, istoto, samo pameten se naprai. Mnogu gi razbiras rabotite, kako vicot so anstajn vo bitola.
Rabotata e so posle prekin na ognot, mozhe vo dogledno vreme da ne se stvori prilika. Azerbedzan bese 30god, Srbija eve 30 and counting, Korea, Tajvan,70 god.. Ako posle 1 vek ja spukaat pak, da sme zivi i zdravi, mozhe na mars ke sme togas.
U megjuvreme eden kup zemji so imaa mir na papir go izedoa stapot, taka da dali potpisale ili ne manje bitno.
Чешка е во линија со зелените од Берлин и демократите од Вашингтон.Абе битниот момент е дека Русија ги остварува своите интереси и ќе ги оствари до крај, најболно нешто што сите очекувавме Русија да ја погоди беа санкциите, никакви оружја тенкови ракети и џавелини.. санкциите Русија мушки ги дочека на десна нога волеј, ете ја Русија бележи економски раст повеќе од некои оние што и ставија санкции, Европа нема повеќе никакви механизми да врши притисок на Русија фрлија се што имаа и можеа повеќето на сопствена штета и затоа вчера на изборите во Холандија победи десната страна која се залага за мир и соработка со Русија, исто и во Чешка Унгарија итн, а допрва следи период на избори. Германија коалицијата на зелени растенија лгбтџихат и слава Украина ќе го изедат на избори како Петар Богоевски во прва изборна единица. Ќе си легнат на брашното еден по еден на бакнирака у Москва.
Затоа и СССР заврши како што заврши.Ако издржаа при досегашните санкции, ништо не е скапо, учени се таму пола буџет да се пика во војна уште од времето на СССР.
Dijametralno razlicna rabota kazav.I so kaza, istoto, samo pameten se naprai. Mnogu gi razbiras rabotite, kako vicot so anstajn vo bitola.
Rabotata e so posle prekin na ognot, mozhe vo dogledno vreme da ne se stvori prilika. Azerbedzan bese 30god, Srbija eve 30 and counting, Korea, Tajvan,70 god.. Ako posle 1 vek ja spukaat pak, da sme zivi i zdravi, mozhe na mars ke sme togas.
U megjuvreme eden kup zemji so imaa mir na papir go izedoa stapot, taka da dali potpisale ili ne manje bitno.
Мислам дека огромна е разликата помеѓу сегашна Русија и тогашен СССР, и уште повеќе геополитичката.Затоа и СССР заврши како што заврши.