- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.631
- Поени од реакции
- 42.169
Треба да им снемаат тенкови за 2 години и 6 месеци отприлика.
И за тоа видов анализаАјде сега да направат видео и за крстаречките ракети.
Не знам дали го изгледа видеото, ама типот тврди дека со овој ритам на губитоци, русите ќе снемаат тенкови за две и пол години.Не е ова лош канал, сум му изгледал доста видеа у задњиве неколку год. Арно ама УВЗ работи турбо така да немаат гајле.
Го гледав кога искочи, многу бројки извергла, не го разбрав баш хахах ма да поентата му беше дека од наводни 10000 они имале пола од тоа, и како демек изгубиле 2000 у војнава што е глупост.И за тоа видов анализа
Најинтересно беше дека јануари и февруари имало по 14 напади, март имало 13 а април ниту едно салво со крстаречки рекети.
Другото беше рекла казала
Не знам дали го изгледа видеото, ама типот тврди дека со овој ритам на губитоци, русите ќе снемаат тенкови за две и пол години.
УВЗ до тогаш и колективен одмор ќе истераат
Мене ми изгледа дека попрво ќе снемаат искусни екипажи од тенкови
Не ти одговара војна каде што нема цивилни жртви во борбите, за пропагандата да биде според планот?А ти шо си запнал?
Што па мене да ми одговара или не. Ебати втората светска сила општо.Не ти одговара војна каде што нема цивилни жртви во борбите, за пропагандата да биде според планот?
Ебати втората светска воена сила, кога не може да убива по 200 цивили дневно, да биде се по планот .
Па ете пушташ видео од Вагнер каде што немаат муниција, и оружје, уште и другата страна да снема и ќе биде се ок. А ти пропагираш тука да има муниција што повеќе.Што па мене да ми одговара или не. Ебати втората светска сила општо.