- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.672
- Поени од реакции
- 42.243
со оглед дека терминаториве газот решето им го направија, па и да погодиле еден не е некоја загуба.
Гледам дека гори ама гледам и дека стои.Не зезај, погоден е и гори, очигледно е
Мене не си ми досаден. Мене си ми баш интересен. Толку си забавен што на пример да живееше во Украина, имаше шанси и претседател да станеш. Ама јас сум старомоден, и роб сум на навиките, гледам на другиве им стана досаден и не ти реплицираат. Па како твој најголем фан, да ти кажам си реков.Незнам што ми реплицираш ако сум ти досаден? Глеј си работа и види тоа Стратфор линкот до кај е и овој турскиов портал со инфо од Моссад исто.
Три дена ти требаа за да го смислиш ова, лол.Кај брзаш, го утна профилот.
Русите стигнале до перифериите на Часов Јар. Распад систем на украинските линии.
ДаНе зезај, погоден е и гори, очигледно е
Мрсољко ја мислев ќе кажеш стигнале до месечината.Ме разочара мрсољко.Русите стигнале до перифериите на Часов Јар. Распад систем на украинските линии.
Русија го држи к*рот не стапот.Бедна држава со бедна економија и индустрија влегува во долга војна каде сака да си го мери со колективниот запад.Нападна држава со намера да ја уништи воено.Полека но сигурно фашистичка Русија од 21 век си ја става ортомата околу врат,прашање на време е само кога и кој ќе и го тргне столот на кој мометално стоиНе, сериозно како е тоа возможно, нели санкциите беа најголемиот адут против Русија? Така викаа експертите, нели ќе се жртуваа ако треба и ќе плаќале поскапо гориво ќе се бањале по тро со помала вода инфлација ќе кркале... И покрај се Русија поголем економически раст од Британија
Значи ништо од санкциите, воено уште полошо зш стапот има два краја а Русија го држи едниот.
Стрико, готови ли се русите? Според тебе, кое е финалното решение за нив?https://netpress.com.mk/krem-predupredi-deka-ukraincite-e-stradaat-od-ispra-a-eto-na-zapadnite-avioni/
Вуна фашисти вунаа.Фашистички режим со закани кон цивили...ууууу пичкии
Автоматски споено мислење:
Мрсољко ја мислев ќе кажеш стигнале до месечината.Ме разочара мрсољко.
Автоматски споено мислење:
Русија го држи к*рот не стапот.Бедна држава со бедна економија и индустрија влегува во долга војна каде сака да си го мери со колективниот запад.Нападна држава со намера да ја уништи воено.Полека но сигурно фашистичка Русија од 21 век си ја става ортомата околу врат,прашање на време е само кога и кој ќе и го тргне столот на кој мометално стои
Бугар, уште трае борбата за Угледар. Укронацистите гинат ко глинени голуби, Русите константно ги бомбардираат со артилерија, ракети.Потоа славното наступление и напред на орките и разпадод на украинските линии...... како почна и како заврши.
Излагала те е donbas devuchka.Бугар, уште трае борбата за Угледар. Укронацистите гинат ко глинени голуби, Русите константно ги бомбардираат со артилерија, ракети.