Ma посебно од тие!Јас сум не само тоа.
И од 35ките да им дадат.
Ова украинските пилоти ги обучуваат?Токму така.
Бугарот што пред скоро време ни викаше дека руските авиони не чинат да се јави на каса.Токму така.
Ако стелт технологијата им е најголемата вредност што ја поседуваат, а русите имаат радарски системи што можат да ги детектираат на 1000 Км како Небо М тогаш што ќе им се мене не ми е јасно. 50000 евра кошта саат летање со тоа чудо, а од друга страна од кого ќе се бранат.Бугарот што пред скоро време ни викаше дека руските авиони не чинат да се јави на каса.
Не е невообичаено авионите да имаат проблеми, дали механички или човечки, но кај овој авион е и те како невообичаено бидејќи кошта еден тон пари а не го бива за никој к.р.
Патем германците ќе купиле само 35 авиони за 10 милијарди, што е 285 милиони парче, мислам или не се нормални или има некоја грешка во бројките.
Не се домаќини американците, ако некого дупиш и планираш да го правиш тоа подолго време гледај да не ти умре.e dobro de, od '46ta plakaat reket, ne e ova nesto novo.
Си кажа тој генералот овие се како Ламборџини еднаш во две-три години да се возеле. Тоа како одговор на прашањата зошто толку се расипуваат, скапи за одржавање, итн... Најдобро ич да не ги возат, така најевтино ќе им дојде.50000 евра кошта саат летање со тоа чудо, а од друга страна од кого ќе се бранат.
Patriot се токму за Туполев де...Ајдеее повторно воздушни напади низ цела Украина извршени со Тупуљеви, а и со СУ-25 од Белорусија. Сепак чекај Тенеќе кажа немале повеќе ракети.
Така ли? Ама има две прашања.Patriot се токму за Туполев де...
Да бидам искрен, тешко ми е да ги разберам ваквите постови. Овде са повеќе русофили отколку во РусијаКако што вика Исус ќутекот дошол од рајот. Блудниот син мора да се превоспита, студ, глад и доста ќотек.