- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.239
- Поени од реакции
- 42.988
каде прочита ќе во мојот пост?Многу на ЌЕ оди работава некако, не ти се чини? ЌЕ ќЕ ЌЕ ќееее...![]()
каде прочита ќе во мојот пост?Многу на ЌЕ оди работава некако, не ти се чини? ЌЕ ќЕ ЌЕ ќееее...![]()
Да не им го лапне, ќе биде ова, ќе биде она. Многу муабетот излегува за во иднина, некако за моментално не оди работавакаде прочита ќе во мојот пост?
fino sto uste ednas pokaza deka sankciite ne gi biva i deka se im e dostapno tamu.Некој не мисли така, што да ти кажам![]()
Бургундац, остај ти кај се склопува. Нормално е, си користат евтина работна сила. Ако им е евтино и во Америка ќе си склопуваа....идеме офтопик, но никаде на запад не склапаат силикон. Сите фирми што работат како епл и слично се фаблес, процесори склапаат во Тајван и Кина. И затоа американците се толку усрани Кина да не им го лапне Тајван и ТСМЦ.
Не знам, ја никаде не реков тоа што ти го тврдиш. Никаде не реков дека Кина ќе го лапне Тајван, туку дека има опасност од тоа и они тоа го знаат.Да не им го лапне, ќе биде ова, ќе биде она. Многу муабетот излегува за во иднина, некако за моментално не оди работава![]()
ти ако знаеш колку е тешко да произведеш чипови ја еве.Бургундац, остај ти кај се склопува. Нормално е, си користат евтона работна сила. Ако им е евтино и Америка ќе си склопуваа....
Чекај бе, нели имаат се свое? Од каде сега со еден куп аппле производи на него нареден. Плус и маица NY бла бла бла.. Или ќе имаат во иднина?fino sto uste ednas pokaza deka sankciite ne gi biva i deka se im e dostapno tamu.
eve kaj i da e ke stavi sankcii i ke im zatvori granicaXi Jinping condemns using food and energy "as weapons" .....
Како беше она Кина кога ќе ја поддржи Русија...Орррр ноттт.....
pa toa e dokaz deka sto sakaat imaat. ti od druga strana plakas poskap gas i benzin i ako si od cair nemas greenje.Чекај бе, нели имаат се свое? Од каде сега со еден куп аппле производи на него нареден. Плус и маица NY бла бла бла.. Или ќе имаат во иднина?![]()
Човече, се праиш со сила будала или што е? Еднаш кажуваш дека не зависат од никого и дека имаат СЕ, после тоа дека користат ајфони без рестрикции. Дај аман одлучи сеpa toa e dokaz deka sto sakaat imaat. ti od druga strana plakas poskap gas i benzin i ako si od cair nemas greenje.![]()
Покоплексен е проблемот отколку едноставна интелектуална предизвиканост. Не треба да си стручен во областа за од далеку да видиш дека дефициентот предизвикува голема исфрустрираност и големи комплекси од најразличен вид. Нешто што му создава агресивност и големи пречки во соочувањето со реалноста и општењето со околината, посебно од социјален аспект.па и ја би ти земал автограм, пошо ретко се гледа таков специмен како тебе кој шо може да врти толку глупави муабети.
Nema da im udri sankcii, nitu ke im zatvori granica...Ke si stoi nastrana kako i dosega, ke si sorabotuva i so USA i so Russia, ke si dipli pari, ke si ja jacha ekonomijata.. Pametni potezi vlechi Kinezot, ne e brzoplet kako nekoi negovi kolegi so se uletaa vo vojna kako vol vo zelka.eve kaj i da e ke stavi sankcii i ke im zatvori granica![]()
Нема ништо руско на него,освен шупељката.Мада од сите фашисти моментално од Кремаљ,Лавров највеќе го ценам.Политичар со шљиф,што е право право.Можеби руски е ајфонот? Исто како што направија руска Кока Кола и Спрајт![]()
Руска верзија на Apple...Некој не мисли така, што да ти кажам![]()