mene mi e zal za sto ti uopste postois ali toa e.По исфрустриран човек од тебе нема на форумов, жал ми е за што и да ти се има случено во животот
mene mi e zal za sto ti uopste postois ali toa e.По исфрустриран човек од тебе нема на форумов, жал ми е за што и да ти се има случено во животот
Чекај јас сум злобен а тој мафијашот во Кремљ што ја разврза оваа војна и уби 200.000 недолжни луѓе е херој?! Не сум знаел дека си такво игнорантно створење или си изгубил допир со реалноста
Што мајка бараат тие окупанти и терористи во Украина можеш ли да ми објасниш?
Уби и тој мафијашот од Киев илјадници љуге и?Треба овде да се ситиме и да се радуваме на лешеви и изгорни тела на украински војници?Ти кажав лечи се со повреме.Чекај јас сум злобен а тој мафијашот во Кремљ што ја разврза оваа војна и уби 200.000 недолжни луѓе е херој?! Не сум знаел дека си такво игнорантно створење или си изгубил допир со реалноста
Ајнштајн, било кој напад врз Русија, па дури и со конвенционално оружје од страна на НАТО, а за нуклеарно и да не зборуваме, значи крај на животот на земјата. Русија има преку 6000 нуклерни глави, сите ќе ги лансира, до една. Можно е ова да не ви е јасно?А зошто вие се толку сигурни дека нема?
Лечи се ти што поддржуваш терористи, окупација на суверени држави и братоубиствена војна. Нека ти дојде тоа дома.
Како уби кога си ја брани сопствената територија? Тој ли отиде во Москва или овие дојдоа кај него?Уби и тој мафијашот од Киев илјадници љуге и?Треба овде да се ситиме и да се радуваме на лешеви и изгорни тела на украински војници?Ти кажав лечи се со повреме.
Реално и 200 се доволни за да се изрока САД, Канада, Европа.Ајнштајн, било кој напад врз Русија, па дури и со конвенционално оружје од страна на НАТО, а за нуклерано и да не зборуваме, значи крај на животот на земјата. Русија има преку 6000 нуклерни глави, сите ќе ги лансира, до една. Можно е ова да не ви е јасно?
И тоа ли е причината шо предлагаш плескавици од лешеви на мртви војници?Со тоа ја оправдуваш твојата помрачена свест?Лечи се ти што поддржуваш терористи, окупација на суверени држави и братоубиствена војна. Нека ти дојде тоа дома.
Автоматски споено мислење:
Како уби кога си ја брани сопствената територија? Тој ли отиде во Москва или овие дојдоа кај него?
Де бе чо‘ек, зарем 6 месеци од почетокот на војната, тебе до прва ти требаат објаснувања и причини за почетокот на војната, иако (причините) се миљон пати наведени, почнувајќи од самиот Путин?...Чекај јас сум злобен а тој мафијашот во Кремљ што ја разврза оваа војна и уби 200.000 недолжни луѓе е херој?! Не сум знаел дека си такво игнорантно створење или си изгубил допир со реалноста
Како прво тоа не се војници туку терористи и окупатори а како второ не се невини.И тоа ли е причината шо предлагаш плескавици од лешеви на мртви војници?Со тоа ја оправдуваш твојата помрачена свест?
Тоа не се никакви реални причини туку алиби на шизото во Кремљ да започне луда војна.Де бе чо‘ек, зарем 6 месеци од почетокот на војната, тебе до прва ти требаат објаснувања и прчини за почетокот на војната, иако (причините) се миљон пати наведени, почнувајќи од самиот Путин?...
А според тебе, како би требало да „изгледаат„ причните за почетокот на војната во Украина?...Тоа не се никакви реални причини туку алиби на шизото во Кремљ да започне луда војна.
Не ти е баждарен сателитот, не се рачуна.Рибар нова мапа за само 3 сати, линијата на фронт подолу за 20км, ова е бетар од Харков.
Прегледај го приврзокот 347145
Да не си го губам времето, дали воопшто си прочитал кои се фазите после тоа, доколку до нуклеарна војна?А зошто вие се толку сигурни дека нема?
И дека ако НАТО реши да возврати, нема да остане ништо од Русија за воопшто да помислат да упатат нуклеарка кон некоја од НАТО земјите?
Тогаш ете, решен проблем.