Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    744
Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
Ако ова е вистина, тогаш овие копилиња заслужуваат бесење без пардон.
Постариве возрасни често викаат дека нè прскаат со корона, од авиони или други летала. Јас се смеев на тоа ама по ова, сфатив колку само во право биле...

Член од
9 август 2012
Мислења
285
Поени од реакции
1.310
Тенка е границата меѓу нормален поздрав и нацистички поздрав. Пример прстите се напред исправени кај децава не видов. Ама така нека биде.
Овде како ти се чини? Исправени ли се?

234.jpg

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.155
Поени од реакции
11.899
Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
Само Путин е лек за вас северџаните опиени од САД/НАТО затоа што ја продадовте државата за личен интерес.

ЕДИТ:
Прочитајте ја статијава. Вреди да се чита.

Последно уредено:
Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.684
Поени од реакции
3.960
Donbas Devushka =единствениот сигурен и доверлив извор на информации во светот. :lolzz: :pos:
Само за морони, идиоти и љубители на теории на заговор.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.123
Поени од реакции
13.451
Мене ова не ми е јасно.
Како во земја во која фашистичкиот поздрав е забранет и се санкционира. Да дозволи отворено да подржува и вооружува земја во која неонацизамот е подлога на “патриотизам”.
Уште помалце ми е јасно како нашиве иселеници го голтаат тоа со задоволство.

Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.684
Поени од реакции
3.960
Кадиров најверојатно ќе биде отпуштен од функцијата.
Сигурен сум дека му помогнале во изборот , инаку може да се лизне и да падне од некоj прозорец.
Кладам се дека до крајот на животот ќе живее и работи само на првиот кат.Нема да сака да качува ниту една скала :D

Chechen Leader Kadyrov Says He Deserves 'Indefinite' Break, Sparking Speculation About Future
https://www.rferl.org/a/chechnya-kadyrov-indefinite-break-speculation/32017103.html

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.123
Поени од реакции
13.451
Ооо Игорче и сватојте што турате лајкови.
Ќе отидете до Украина да ги утешите семејствата на тие што губат деца, татковци, сопруги, браќа, внуци и сите тие што војуват ??
Или ќе останете само на лајкови и смајлиња?

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.123
Поени од реакции
13.451
Другар ми има жена украинка уште пред да почне срањево, кога почна војнава ми доведе другарка на жена му и се беше ок, идеше работа по плану, седнавме во кафана испивме по некое плус пиво и убаво си правевме муабет за Кличко, Ѓоковиќ, Шевченко, Јокиќ... што и текна да збори за војнава и политика, јас се отворив проруски настроен не ми се накурчи само она, туку и жената на другар ми... не сакаа очи да ми видат после тоа... :oops::oops::oops:

Другар ми вика кој ти курац беше да се упушташ у муабет за политика, се ти беше средено со девојчево, али јебига после 7-8 пива сакаш да си искажеш став, али зато јебат нечеш :)
Ај и ја да расправам на темава.
Чупево на работа од Украина ново во фирмава.
И сега лека полека влагаме на тема за Украина. Од Западна Украина е. Вика ова Русија што го прави е злосторство. Не било потребно. И океј ја ај пак прашувам абе забранивте во Украина руски јазик? Вика не. И покажувам официјални одлука на владата ми вика , не бе ова пропганда е руска.
И ја и се смееам во фаца. Ја прашувам колку време си тука(Х европска земј) ми вика 10 години. И смешно е што цел муабет на руски го тераме. Женскава коска е. А најсмешно е што татко и е од Бугарија :pos: Ии на крај и покрај цело се тоа на работа, меѓусебно се подржуваме на работа. Иаме многу грдосии од арапите па нема спас. Ништо чудно во иднина ако не почнам проЈукраина да пишувам низ темиве со Џанкито на аватар:icon_lol:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ај и ја да расправам на темава.
Чупево на работа од Украина ново во фирмава.
И сега лека полека влагаме на тема за Украина. Од Западна Украина е. Вика ова Русија што го прави е злосторство. Не било потребно. И океј ја ај пак прашувам абе забранивте во Украина руски јазик? Вика не. И покажувам официјални одлука на владата ми вика , не бе ова пропганда е руска.
И ја и се смееам во фаца. Ја прашувам колку време си тука(Х европска земј) ми вика 10 години. И смешно е што цел муабет на руски го тераме. Женскава коска е. А најсмешно е што татко и е од Бугарија :pos: Ии на крај и покрај цело се тоа на работа, меѓусебно се подржуваме на работа. Иаме многу грдосии од арапите па нема спас. Ништо чудно во иднина ако не почнам проЈукраина да пишувам низ темиве со Џанкито на аватар:icon_lol:
Јас почнав да им објаснувам за доњецк и луганск дека 8 години секојдневно се гранатирани и дека секојдневно има цивилни жртви предизвикани од страна на украина, мајдан дека е почеток на секое зло во украина, палење живи луѓе во одеса, нацистички формации во украинска армија…тие ме гледаат и одговараат сето тоа е руска пропаганда, толку им е испран мозок што за жал веруваат во тоа, овде на темава барем педерот и бугарите серат ама свесни се за овие погоре работи.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Кадиров најверојатно ќе биде отпуштен од функцијата.
Сигурен сум дека му помогнале во изборот , инаку може да се лизне и да падне од некоj прозорец.
Кладам се дека до крајот на животот ќе живее и работи само на првиот кат.Нема да сака да качува ниту една скала :D

Chechen Leader Kadyrov Says He Deserves 'Indefinite' Break, Sparking Speculation About Future
https://www.rferl.org/a/chechnya-kadyrov-indefinite-break-speculation/32017103.html
ИиИ шо сега, да не треба да плачеме, за Кадиров ни е гајле колку и Кловнот, единствено се битни во своите заедници, не се замараат колку луѓе ќе и умрат, прават се за да ги инпресионираат своите господари.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691

За љубителите на британска штампа :kuracc:
полека полека сите ке почнат да негодуваат ама се знаеше тоа кога ке им се наруши комфорот на западњациве дека ке почнат да си гледаат за свој гз а најтрагичното е што русите ама ич не ги погодија санкциите

Kajgana Shop

На врв Bottom