jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.498
- Поени од реакции
- 27.316
Важи, следниот пат ќе пуштиме тука изјави заверени на нотар за моралот на Украинските војници.Па јас сем некое видео од незадоволни војници друг некој доказ за моралов украински не видов. Северно Донецк некој твит дека паднал нормално ни слика ни ништо и тешка еуфорија во русофилскиот азовстал во кој е претворена темава По 5-6 видеа од незадоволни укрински војници ако предвидовте крах на фронтот и низок морал алал да вие вие сте значи некој страшни воени аналитичари. Украинска војска се брои во стотици илјади и вие на база на 50 души проценивте дека толку е од моралот? Башка кој му е чудно жалење на војници не видел војници Како за народ кој се бори против окупатор наводна втора сила во светот јас би рекол чак дека моралот им е одличен.
Е сега што вие 80% овде некој работи толку ги посакувате што ќе пометнете од радост и на најмал успех руски тоа е нормална работа и јас го разбирам, само не се превозбудувајте пред време
иначе некни имаше видео едно ама го тргнаа набрзо, наводно од днр терористите се жалеа дека ги пратиле на прва борбена линија а им ветиле дека ќе бидат на трета па тоа е ...
Автоматски споено мислење:
Еве уште видеа за моралот на Украинската армија.
Последно уредено: