bitushanec
Борец за човекови права
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 3.741
- Поени од реакции
- 814
Дали има некои новости од истокот и југот на Украина?
Academi (a subsidiary of Blackwater, which was then renamed Xe), is operating in the Ukraine as a destabilizing force. Something I didn't realize is, that Monsanto now owns Academi. Monsanto may be behind the snipers that killed both protesters and cops in Kiev. I found this:
" ;Two days ago, the worrisome organisation that is US GM seed giant Monsanto announced it was going to invest $140 million in a corn seed plant in Ukraine – probably located in Vinnytsya. It claims for non-GM seeds.
As it happens Ukrainian law forbids GM crops either being imported or grown in Ukraine – and long may that ever be the case."
Прво целата оваа криза не е заради проблеми во односите меѓу Украина и Русија. Ниту е проблемот внатре со луѓето во Украина. Верувам дека си и сам свесен што всушност се случува денес во Украина?Овде ни покажувахте лицето на украинскиот нацизам,а зашто премолчувате рускиот?!
Да, да, да, Бугарија е посебен случај, Косово е посебен случај....Не разбирам,што обшто има овде Бугариja,кога овде нема други официални езици заразлика во една Украjна.Ситуациите са тотално различни.
.
Бегај , ептен масовна подршкаПротести со пордшка на Јанукович во источна Украина кои траат веќе 24 часа. Ме чуди зошто дознаваме после 24 часа за истите.
Треба да се свати дека видеото е снимено на место каде што масата не е густа, и се пласира истото на јутуб да го лаже народот. Да одиш да видиш на други сајтови мегу кои и проамерички ке ја видиш реалната слика.Бегај , ептен масовна подршка
Види , ако не ти се свиѓа што ти ја нарушуваме преубавата и идеална слика за Путин што ја имаш , кажи само.Иначе примаат доброволци во Крим.Срби, четници веќе отидоа , затоа ако сакаш да дадеш подршка правец таму не биди тастатура воин.Он како да не знае, па сега ти му објасни, и он ќе се покае и ќе научи и ќе се согласи, и понатаму нема да мораме
Не само што про-руските протести не се емитувани, туку има целосен молк и за анти-фашистичките протести против Свобода од самите Украинци.Протести со пордшка на Јанукович во источна Украина кои траат веќе 24 часа. Ме чуди зошто дознаваме после 24 часа за истите.