Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    752
Член од
14 јануари 2025
Мислења
62
Поени од реакции
108
Не се глупирајте. Малата Украина цело време сама ја меле Русија, не и треба нејзе помош од женомрзачот и расист Трамп.

Без паника, еве:

„Европа може да се снајде без американска воена помош“

Поранешен украински заменик-министер за одбрана инсистираше дека Европа може да ја пополни празнината во воената помош што ја оставија САД.

Европа со своите демократски војски на трансџендери и АлКаеда ќе поможи. Славјанка,Шеќеринска и форумските невладини испрдоци ќе помогнат. Сите тие од твитер и фејсбук што гракаат шлем ќе стаат.
Автоматски споено мислење:

Не ми се веруе како си ја замишљаш ти геополитиката. Пресмешно и наивно, како и сите други про-европски фрумџии.
daj be smeni dilerot, mn ti mesha so paracetamoli ... losha roba bate ...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.513
Поени од реакции
85.010
daj be smeni dilerot, mn ti mesha so paracetamoli ... losha roba bate ...
Претпоставувам Зеленски има бољи дилер.

Anyway, со задоволство ќе ги следам вашите плачења на темава. Како што еќе нагласив, вашите солзи се мој еликсир.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.513
Поени од реакции
85.010
aww, cute :pipi:

Член од
14 јануари 2025
Мислења
62
Поени од реакции
108
aww, cute :pipi:
Istata doktrina se povtoruva niz godinite, a nikogash ne beshe provalena ... "Nie sme dobrite se borime da gi spasime tie i tie od loshite "... Onoj moment e WOW koga spasitelot ne e onoj sho ochekuvash ...

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.919
Поени од реакции
36.996
Не се глупирајте. Малата Украина цело време сама ја меле Русија, не и треба нејзе помош од женомрзачот и расист Трамп.

Без паника, еве:

„Европа може да се снајде без американска воена помош“

Поранешен украински заменик-министер за одбрана инсистираше дека Европа може да ја пополни празнината во воената помош што ја оставија САД.

Европа со своите демократски војски на трансџендери и АлКаеда ќе поможи. Славјанка,Шеќеринска и форумските невладини испрдоци ќе помогнат. Сите тие од твитер и фејсбук што гракаат шлем ќе стаат.
Автоматски споено мислење:

Не ми се веруе како си ја замишљаш ти геополитиката. Пресмешно и наивно, како и сите други про-европски фрумџии.
Да, ти дефинитивно одлично ја замишљаш геополитиката со трансџендери, Славјанка и Шеќеринска.

Геополитичка анализа на ниво ала Хенри Кисинџер.

Се гледа дека IQ-то ти е ниво на лице со пречки во развој штом мислиш дека некој тука зема пари за да продава пропаганда на багра ретардоси шо дремат на заборавен форум.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.461
Поени од реакции
43.328
Да, ти дефинитивно одлично ја замишљаш геополитиката со трансџендери, Славјанка и Шеќеринска.

Се гледа дека IQ-то ти е ниво на лице со пречки во развој штом мислиш дека некој тука зема пари за да продава пропаганда на багра ретардоси шо дремат на заборавен форум.
Па не е точно дека ја браниш Ал Каеда и геј паради? Тие што ги браниш тоа го промовираат. Така да автоматски ти си на таа страна.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.513
Поени од реакции
85.010

Може не си знаел ама Шеќеринска е втор човек на НАТО.

Па не е точно дека ја браниш Ал Каеда и геј паради? Тие што ги браниш тоа го промовираат. Така да автоматски ти си на таа страна.
Апсолутно. Тоа е таа страна. Колку и да е ретардиран, тоа барем го сфаќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom