Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Еве некои аргументи на Русија :
Questions on Ukraine the West chooses not to answer — RT News
Иначе некако ми се чини дека денес Крим е некако ставен во сенка и главна вест е дека Русија „ќе покаже заби“ на санкциите на западот. Како шо разбрав добро, ако америка и еу воведат драстични санкции, Русија планира да национализира се што е странско во Русија. Ептен ме потсеќа ова на тоа што го правеше Кастро во Куба.
А еве што се планира и како се гледа на ситуацијава во нато и во еу :
NATO reviews relationship with Russia over Ukraine crisis - CNN.com
Ме чуди кај западов тоа што очекуваат отстапки само од Русија. Уште повеќе ме чуди тоа што и покрај апелите за смирување, компромис и политички дијалог, продолжуваат со острата реторика...
Questions on Ukraine the West chooses not to answer — RT News
Иначе некако ми се чини дека денес Крим е некако ставен во сенка и главна вест е дека Русија „ќе покаже заби“ на санкциите на западот. Како шо разбрав добро, ако америка и еу воведат драстични санкции, Русија планира да национализира се што е странско во Русија. Ептен ме потсеќа ова на тоа што го правеше Кастро во Куба.
А еве што се планира и како се гледа на ситуацијава во нато и во еу :
NATO reviews relationship with Russia over Ukraine crisis - CNN.com
Ме чуди кај западов тоа што очекуваат отстапки само од Русија. Уште повеќе ме чуди тоа што и покрај апелите за смирување, компромис и политички дијалог, продолжуваат со острата реторика...