Ќе си излезе таа во есен иднава година.Оптимистичка прогноза - негде од средина до крај на 2009.
Реална - 2010.
=/
INSTINCT!!!!ај некој нека ми препорача хорор игри со пукање благодарам однапред:helou:
Grand Prix 4 добра е или Colin Mcrae Rally.Некоја игра со возење слична на Gran Turismo za PS2?
Interesno mi bese dodeka bev vo ameba faza posle nekako glupo mi se vide...Spore со мислите за играва ја симињам сеа па ке видиме каква е :helou:
Абе играта е интересна на почеток до цивилизација барем мене ми беше то тогаш интересна. Натаму досадна ми стана.Spore со мислите за играва ја симињам сеа па ке видиме каква е :helou:
Ееее конечно да видам дека има и други што ја играле...ЈАс сега не можам да најдам слична на незе...Пост мортем ја зедов, прв дел од Стилл Лифе, ама е .....Still Life... дефинитивно вреди да не спиеш некоја вечер..
Syberia и Syberia 2 се нешто најблиско до неа.Ееее конечно да видам дека има и други што ја играле...ЈАс сега не можам да најдам слична на незе...Пост мортем ја зедов, прв дел од Стилл Лифе, ама е .....