Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Да ај објасни некој сторијата, прв пат слушам за оваа игра? :toe:

Излезе и Silent Hill-Home coming (2008) ;)

Лека ноќ... муахахахха.

Дали е излезена за PC или само за PS...??? Оваа игра ептен ја сакам, сите нејзини продолженија... Кажи ми дали ја има кај нас за PC или уште треба да чекаме...???

Да ај објасни некој сторијата, прв пат слушам за оваа игра? :toe:
па порано читав во ентер ја имаше само за сони тогаш а сеа ја има и за компјутер 100%:::???
иначе сторија па средношколец идеш на школо проблеми така нешо друго не се сеќавам
и ајде препорачајте некоја добра игра со пукање

Дали е излезена за PC или само за PS...??? Оваа игра ептен ја сакам, сите нејзини продолженија... Кажи ми дали ја има кај нас за PC или уште треба да чекаме...???

Ja има за PC, и тоа ја има на директни линкови а не со 100 rar делови . :smir:

може да ми дадете некој предлог за игра од II или I светска војна

Ja има за PC, и тоа ја има на директни линкови а не со 100 rar делови . :smir:

Дај ми молим те линк од каде да ја симнам... Не сум многу по симнувањето, незнам дали ќе можам , дајми линк и објасни ми како се симнува... Дали е исто како и филмови или треба да се бараат кракови и пачови...???

Return to castle wolfenstein cccc... prejaka igra!Koj ne ja igral odma neka ja nabavi!A so se odnesuva do bully sum ja igral,ama nekako premnogu e detska!Ne lici ko da si na akademija!Lici ko da si vo osnovno obrazovanie!Vo akademija ne si igraat so catal!:D:D:D

Arno ama amerika si e amerika glupa i zatucana zemja!:D

Spore со мислите за играва ја симињам сеа па ке видиме каква е :helou:

Call of duty 5 e nesto nevideno!Zverska igra!Ocekuvav nesto poslabo!Arno ama povtorno ACTIVISION dokazuva deka imaat mnogu kvalitetni igri i deka kako ide vremeto se bolje i bolje gi pravat!Prejaka e!

1218979341786094_file.jpg
1218979529507288_file.jpg
1218979255146813_file.jpg
еве ја симнувам играта ГрандБиллиардс мн е добра.:) се игра со други луѓе од различни земји треба да имаш отворено акаунт и играш кој ја сака нека пише:)

Некое инфо повеке за HL2 EP3? Anyone?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom