Dragon's Prophet ја играм јас ... не е уште усовршена малце сецка али добра е .кажете некоја доста играна mmorpg во моментов
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 15:39 ---
кажете некоја доста играна mmorpg во моментов
Star Wars: The Old Republicкажете некоја доста играна mmorpg во моментов
--- надополнето: 21 октомври 2013 во 15:39 ---
Инаку играта не се вика Скајрим туку The Elder Srolls: Skyrim или Oblivion )) А за игри Dragon Age, The Witcher и Fallout би ја препорачал али друга тематика е...Нешто во стилот на Скајрим да предложи некој, мислам на понова не Обливион.
Инаку играта не се вика Скајрим туку The Elder Srolls: Skyrim или Oblivion )) А за игри Dragon Age, The Witcher и Fallout би ја препорачал али друга тематика е...
Добро ај да се прајме паметни тогаш.. Прочитај убаво шо пишал пријателот, те моламА ти се викаш somebody you used to know? Сите ја знаеме и тоа точно како се вика ама нема да ја пишуваме цело време The Elder Scrolls V: Skyrim.
Иначе Dragon Age II е нешто најблиску иако не е тоа-тоа.
И не сватив шо е со дали се викам somebody you used to know?А ти се викаш somebody you used to know? Сите ја знаеме и тоа точно како се вика ама нема да ја пишуваме цело време The Elder Scrolls V: Skyrim.
Иначе Dragon Age II е нешто најблиску иако не е тоа-тоа.
Добро ај да се прајме паметни тогаш.. Прочитај убаво шо пишал пријателот, те молам
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 13:09 ---
И не сватив шо е со дали се викам somebody you used to know?
Инаку играта не се вика Скајрим туку The Elder Srolls: Skyrim или Oblivion )) А за игри Dragon Age, The Witcher и Fallout би ја препорачал али друга тематика е...
Повели и другпатДобро пријателе, фала за информацијава
А јас па една година ја играм и не знам како се вика, срам да ми е...
Е добро де пишал, голема работа, сите знаеме за што мисли.
Повели и другпат
Не сум ситничар и нишо лошо не реков само те поправив и ти предложив неколку игри. ццц ова само кај нас го има ејАхахахаха остај го де, се гледа дека е некое ситничарче.
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 13:36 ---
Од сеа вака ќе практикувам...
Не сум ситничар и нишо лошо не реков само те поправив и ти предложив неколку игри. ццц ова само кај нас го има еј
И еве уште еден непочитувач на мајчиниот јазик.Инаку играта не се вика Скајрим туку The Elder Srolls: Skyrim или Oblivion )) А за игри Dragon Age, The Witcher и Fallout би ја препорачал али друга тематика е...