не се секирај у 2014 ке искочи CALL OF DUTY 7-8 или кој и год број
Да почнам прво со Borderlands 1 па потоа со Borderlands 2?
Far Cry 3 бара подобра графичка за жал... Играм на Intel HD Graphics 2500.
Почни си ги по ред од првиот дел па до крај, има да уживаш:Здраво на сите.
Дали може да ве замолам за препорака на добар FPS?
Лично, не сум фан на шутери каде што мисиите се одвиваат со тимска работа (COD, Battlefield, Medal of Honor, и.т.н.). Повеке преферирам игри каде што работам сам.
Crysis 2 ја одиграв (закон) За Crysis 3 ми треба нешто појака графичка, но воглавно ги играм повекето игри на минимум сетинзи, не ми пречи тоа.
Hitman Absolution (одлична) иако не е FPS исто ја изиграв до крај.
Секој еден предлог е добредојден.
Благодарам однапред.
max payne koja?Некој да има играно некоја игра слична на Max Payne иста тематика ?
било која, сите делови се истиmax payne koja?
Види нешто од „Kane and Lynch“. Има кец и двојка.Некој да има играно некоја игра слична на Max Payne иста тематика ?
Stranglehold, посебно ако сакаш да гледаш Хонг Конгшки акциони филмови со кунг-фу цајкани и ако знаеш кој е John Woo или Chow Yun-fat(му го рисрчнав имево пошто оддамна немам гледано вакви филмчиња и освен John Woo, Bruce Lee и Jackie Chan, кинеските имиња не ми се силна страна ), дури и да не си гледал такви ствари, сепак играва е нешто ко Панишер и Макс Пејн, би ти се допаѓала.Некој да има играно некоја игра слична на Max Payne иста тематика ?
Џеки ЧенДај препорачајте некоја игра за Сони 1, немам дома што да играм па да симнам некоја да тепам време. Само немојте да препорачувате од оние легендарнине што сите ги знаеме од типот на Краш, Текен, MOH, Гран Туризмо итн...
Ја имам свртено.... NEXTЏеки Чен
Syphon Filter, мнг интересна игрица за сони, башка поише делови има.Дај препорачајте некоја игра за Сони 1, немам дома што да играм па да симнам некоја да тепам време. Само немојте да препорачувате од оние легендарнине што сите ги знаеме од типот на Краш, Текен, MOH, Гран Туризмо итн...
он кажа освен легендарните наслови....Syphon Filter, мнг интересна игрица за сони, башка поише делови има.