Препораки за игри

Член од
26 декември 2012
Мислења
229
Поени од реакции
159
Можеби не се расправа за вкусови, но Crysis е за класа послаба од старите fps како Халф лајф1 и 2 и фар крај1. Штета, ако почекаат уште некоја година за халф лајф 3, веќе оние првите фанови ќе испоумрат :D

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Здраво на сите.

Дали може да ве замолам за препорака на добар FPS?

Лично, не сум фан на шутери каде што мисиите се одвиваат со тимска работа (COD, Battlefield, Medal of Honor, и.т.н.). Повеке преферирам игри каде што работам сам.

Crysis 2 ја одиграв (закон) За Crysis 3 ми треба нешто појака графичка, но воглавно ги играм повекето игри на минимум сетинзи, не ми пречи тоа.

Hitman Absolution (одлична) иако не е FPS исто ја изиграв до крај.

Секој еден предлог е добредојден.
Благодарам однапред.
Почни си ги по ред од првиот дел па до крај, има да уживаш:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy's_Splinter_Cell#Games
Само со последната Conviction малку забегаа во класични пуцачини од типот означи-следи-пукај, па оставај лажна позиција, залажи ги да пукаат во празно, додека ти одиш од друга страна, ама ај. Се надевам новата сега што ќе излезе ќе биде маалку подобра.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ako nekoj saka da igra dobra turn based/real time strategija so rpg elementi togas dajte i sansa na Divinity: Dragon Commander.

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Некој да има играно некоја игра слична на Max Payne иста тематика ?

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
Некој да има играно некоја игра слична на Max Payne иста тематика ?
Stranglehold, посебно ако сакаш да гледаш Хонг Конгшки акциони филмови со кунг-фу цајкани и ако знаеш кој е John Woo или Chow Yun-fat(му го рисрчнав имево пошто оддамна немам гледано вакви филмчиња и освен John Woo, Bruce Lee и Jackie Chan, кинеските имиња не ми се силна страна :D), дури и да не си гледал такви ствари, сепак играва е нешто ко Панишер и Макс Пејн, би ти се допаѓала.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.510
Поени од реакции
87.478
Дај препорачајте некоја игра за Сони 1, немам дома што да играм па да симнам некоја да тепам време. Само немојте да препорачувате од оние легендарнине што сите ги знаеме од типот на Краш, Текен, MOH, Гран Туризмо итн... :P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.494
Поени од реакции
58.985
Дај препорачајте некоја игра за Сони 1, немам дома што да играм па да симнам некоја да тепам време. Само немојте да препорачувате од оние легендарнине што сите ги знаеме од типот на Краш, Текен, MOH, Гран Туризмо итн... :P
Џеки Чен :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Syphon Filter, мнг интересна игрица за сони, башка поише делови има.

Kajgana Shop

На врв Bottom