Препораки за игри

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
дечки ај како да ја плескам код 4 мултиплеер ја тргнав играта на гареена сум регистриран ама сега како оди со тој пачот1,7 од ко ке го тргнам кај да го инсталирам во која папка да го ставам како да го инсталирам и се друго за да можам да ја пуцам фала,и дали треба 1,4 и 1,5 или само 1,7 :) малку поке некој да објасни
www.google.com

veruj mi gi znae site odgovori

Член од
26 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
177
ај ве замолувам да ми препорачате некоја игрица , нешто во стилот на God Of War, само не некоја екстремна. И да барам и да читам се ми е џабе а сакам некогаш да играм нешто, инаку до сега во кариерава имам играно (не се смејте) : Resident Evil, GTA, NFS, Call Of Dutty i PES. инаку и машината не ми е којзнае која јачина 8400GS графичка срање. малце тешко али може и постаро

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.117
Поени од реакции
25.180
ај ве замолувам да ми препорачате некоја игрица , нешто во стилот на God Of War, само не некоја екстремна. И да барам и да читам се ми е џабе а сакам некогаш да играм нешто, инаку до сега во кариерава имам играно (не се смејте) : Resident Evil, GTA, NFS, Call Of Dutty i PES. инаку и машината не ми е којзнае која јачина 8400GS графичка срање. малце тешко али може и постаро
Пробај ги Devil May Cry или Darksiders, исти стил се ко God of War. Е сега дали ќе ти ги дати, незнам, провери си тоа. :)

Член од
26 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
177
Пробај ги Devil May Cry или Darksiders, исти стил се ко God of War. Е сега дали ќе ти ги дати, незнам, провери си тоа. :)
еј навистина ти благодарам, од оваа вторава ја ставив првиот дел. Реално јас и да ја почнам дали до пола ќе стасам но во секој случај нешто да играм некогаш наместо солитаре. фала

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Prince of Persia серијалот сигурно ке ти се допадне а и со таа графичка комотно ке си ги плешаш

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Симнато, инсталирано и играно. Не знам дали сте ја спомнале играва. Како и да е, не очекувајте реален симулатор пошто Ace Combat никад не биле fight симулатори. Можда некои од вас што ги имаат играно постарите игри на плејстејшн ќе речат ама не е Electrosphere или Shattered Sky, ипак играва е солидна и вреди да и се дае шанса.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
baram neso avantura survival igra...ali ne horor...nekoi preporaki?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
дечки ај како да ја плескам код 4 мултиплеер ја тргнав играта на гареена сум регистриран ама сега како оди со тој пачот1,7 од ко ке го тргнам кај да го инсталирам во која папка да го ставам како да го инсталирам и се друго за да можам да ја пуцам фала,и дали треба 1,4 и 1,5 или само 1,7 :) малку поке некој да објасни
vo.papkata na.igrata i ti trebaat 1.6 i 1.7 samo tie patchevi.a za server baraj na gametracker.com kakva garena kakve picke materne

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
GTA ја нема(не ја видов сигурно), а ќе испадне една од најпродаваните игри на сите времиња(не дека тоа ја прави најдобра), а ништо чудно да биде и повеќе продавана од овие тука. Eдна од најочекуваните игри за оваа година е, ако не и НАЈ.

Единствена игра од овие тука, што би ја пробал ми е таа со мислам руски војници што имаше во неа. Метро(нешо вака беше)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
GTA ја нема(не ја видов сигурно), а ќе испадне една од најпродаваните игри на сите времиња(не дека тоа ја прави најдобра), а ништо чудно да биде и повеќе продавана од овие тука. Eдна од најочекуваните игри за оваа година е, ако не и НАЈ.

Единствена игра од овие тука, што би ја пробал ми е таа со мислам руски војници што имаше во неа. Метро(нешо вака беше)
Najverojatno 5kava ke bara pomalku od Metro 2033, konfiguracija wise. :D
Inaku ne bidi limitiran tolku, odlicni igri ima prilicno dosta.. eve zanimavaj se so Sleeping Dogs dur si vo iscekuvanje.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Najverojatno 5kava ke bara pomalku od Metro 2033, konfiguracija wise. :D
Inaku ne bidi limitiran tolku, odlicni igri ima prilicno dosta.. eve zanimavaj se so Sleeping Dogs dur si vo iscekuvanje.
Се мислам за неа, ама неам некоја желба да ја играм. Не ми праат мерак фантазерски игри, а пофантазерска од GTA има ли?:D
Си ги чекам у поблиска иднина Sniper GW 2(124234 пати ја одложуваат), a тепам време со DotA 2 и ПЕС.
Може да се проба некоја пуцачка слична на CoD, MoH, BF и остали воени игри, во случај да излезе у блиска иднина.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
16
Поени од реакции
0
Decki sto mislite za igrata mmorpg "Path of exile" . Igrata e mnogu slicna kao diablo 3 i torchlight 2. I so e najdobro free ti play e. Dali vredi 5gb?

Kajgana Shop

На врв Bottom