Препораки за игри

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Кога точно ќе излезе GTA V, знае некој?
И колку пари отприлика ќе чини да се купи оргинал?

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Кога точно ќе излезе GTA V, знае некој?
И колку пари отприлика ќе чини да се купи оргинал?
Исто како и секогаш за ААА наслов 60 евра/долари.

Ја немам играно AC: Revelations сеуште, но мислам дека е крај веќе на AC II полу-продолженијата, ќе има AC III годинава, таман негде пред 21.12.2012, може и Release Date да и биде тоа, прикладен датум според мене.

Mass Effect 3 радо ја очекувам, добар период се појавува, лани тој период Dragon Age II се појави и беше uber lame. И мислам дека ќе биде последната сингл плеер игра на Bioware за подолг период, ќе се фокусираат на SW: TOR отсега.

Diablo III ваљда ќе искочи конечно годинава, Tomb Raider би требало да биде добра, Max Payne 3 ќе биде hit или miss.

Фали некоја нова иновативна игра што не е некое продолжение, односно фали нешто што немаме досега видено.

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Исто како и секогаш за ААА наслов 60 евра/долари.

Ја немам играно AC: Revelations сеуште, но мислам дека е крај веќе на AC II полу-продолженијата, ќе има AC III годинава, таман негде пред 21.12.2012, може и Release Date да и биде тоа, прикладен датум според мене.

Mass Effect 3 радо ја очекувам, добар период се појавува, лани тој период Dragon Age II се појави и беше uber lame. И мислам дека ќе биде последната сингл плеер игра на Bioware за подолг период, ќе се фокусираат на SW: TOR отсега.

Diablo III ваљда ќе искочи конечно годинава, Tomb Raider би требало да биде добра, Max Payne 3 ќе биде hit или miss.

Фали некоја нова иновативна игра што не е некое продолжение, односно фали нешто што немаме досега видено.
Cool Stuff. :)

Max Payne 3 мора да ја симнам, го гледав Trailerot, изгледа дека ќе биде добра.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ако излезе годинава CoD, нема да биде од серијалот на MW. Ќе пуштат најверојатно Трејарх.
А оние педерине од Р* не знаат да пуштат уште некое траилерче или нешто во врска со GTA V. После 2 ноември и траилерот, ништо не се дешава. Ни А, ни Б.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Од пред некој ден ми се повторно ми се при играа Стратегии.

Ајде, препорачајте ми некоја добра, само да не е од типот Total War, такви ич не ми се играат.

Фала :D

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

Hint: се спонува нашава држава

Hint2: веројатно бизнисот за outsourcing на Сони навлегол и ваму

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.438
Поени од реакции
5.485
Aa brao be...Mora da sme bile mnogu eftini :)
Ubavo e koga imame kvaliteti pa i za sorabotka so SONY i ostali golemi kuki...

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Па најверојатно ќе излегуваат следниве игри:
FIFA 2013
PES 2013
Football Manager 2013
Call of Duty: Modern Warfare 4
нова Assassin's Creed
нова Need For Speed
и плус уште некои други.

А да, ќе заборавев... излегува и Mass Effect 3 сега во март месец, али не е битна, битни се овие погоре што ги набројав. :)
Сите погоре што ги наброја се ГОЛА ВОДА кога е во прашање Mass Effec 3... :)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Сите погоре што ги наброја се ГОЛА ВОДА кога е во прашање Mass Effec 3... :)
Гола вода? Немој да ме јебеш. Како може Call of Duty да е гола вода? Едвај чекам да искочи Modern Warfare 58. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom