Препораки за игри

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Излезе и крак од SKIDROW навалете. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Толку ли е добра играва (The Witcher 2)?

Не сум ја играл до сега. Некој да ја пофали како што треба или да даде некоја добра споредба? :)

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Толку ли е добра играва (The Witcher 2)?

Не сум ја играл до сега. Некој да ја пофали како што треба или да даде некоја добра споредба? :)
Ако би ја споредувал, би ја споредил со Gothic 2 .

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ќе излезе SKIDROW целосна верзија од The Witcher 2 или само крак пушти SKID?

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Сумљиво ми е мене . Нема коментари на верзиите на isohunt. Проверил некој дали функционира воопшто ?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Моментално нема никаков scene release за играва, така да се' што ќе симнеш ќе биде 95% fake.
Почекај уште некој ден.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Има многу акции од овие за да спречат илегални downloadiranja од торренти за Witcher 2

While a lack of DRM may make the game an easy target for piracy and illegal downloading, CD Projekt is quick to point out no DRM does not mean no action against pirates. In fact, the company is currently setting up deals with companies that specialize in searching torrent sites and locating the people who download games illegally.
The result, according to CD Project, will be individuals being issued with fines for more than the game actually costs. If the fine isn’t paid then expect to go to court and possibly end up paying even more as well as your court costs.

Ке биде интересно:toe:

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Има многу акции од овие за да спречат илегални downloadiranja од торренти за Witcher 2

While a lack of DRM may make the game an easy target for piracy and illegal downloading, CD Projekt is quick to point out no DRM does not mean no action against pirates. In fact, the company is currently setting up deals with companies that specialize in searching torrent sites and locating the people who download games illegally.
The result, according to CD Project, will be individuals being issued with fines for more than the game actually costs. If the fine isn’t paid then expect to go to court and possibly end up paying even more as well as your court costs.

Да бее, досеа ќе ги испоапсеа сите да беше вака..

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272

Приказни за мали деца се ова :) :) Работава ќе ти го викнам брат ми поголемиот да ти ја скрши кичмата aко ме закачаш :) :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.362
Поени од реакции
30.764
Lego Pirates of the Caribbean кога испаѓа за компјутер?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Мислам дека не смее да набљудуваат што симнуваш, бидејќи тоа е нарушување на приватност. Можеби смеат да видат дека си бил на тој и тој сајт (иако и тоа ми е сумњиво), ама баш да видиме... :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Мислам дека не смее да набљудуваат што симнуваш, бидејќи тоа е нарушување на приватност. Можеби смеат да видат дека си бил на тој и тој сајт (иако и тоа ми е сумњиво), ама баш да видиме... :)
Па имаше сеа еден многу контроверзен закон што требаше да се уведе на глобално нив но сега за сега мислам дека е само во Нов Зеланд...нешо у стилот имаш 3 пати фора да симинјаш нешо пиратско ти доагја предупредување на секој пат а на 3тиот ти го исклучуваат нетот тотално.....попедерско здравје

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Па имаше сеа еден многу контроверзен закон што требаше да се уведе на глобално нив но сега за сега мислам дека е само во Нов Зеланд...нешо у стилот имаш 3 пати фора да симинјаш нешо пиратско ти доагја предупредување на секој пат а на 3тиот ти го исклучуваат нетот тотално.....попедерско здравје
Тоа е во Ирска мислам, каде што има монопол на мрежата. Ептен гадно им го начукаа, не викам не. : )

Kajgana Shop

На врв Bottom