Препораки за игри

E

Elipsis

Гостин
Dali Company Of Heroes Opposing Fronts e standalone ili treba prvo da ja imas osnovata pa posle ova opposing fronts?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Standalone е играта. Може да ја играш без да ја имаш првата. А онлајн двете се компатибилни. Може да играш против COH играчи иако ја немаш.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Пробајте ја Crysis, многу добра FPS игрица е! Одлична графика, добра приказна, супер ефекти...топ е играта (и многу е заразна :))!

E

Elipsis

Гостин
Sea edna mnogu dobra igra spustiv kako Supreme Commander e u vselena malku e poslozena i pojce vreme traa partiete se vika Sins Of a Solar Empire mnogu e interesna. Sea ako moe nekoj da mi najde miror za 1.03 patchot za ovaja igra zaso ja neamoem nigde da go naem

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Годинава искача најновото продолжение на NFS со најпрост наслов: Need For Speed 2008, па да видиме што ќе биде...

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
probajta ja Juised 2 odlicna igra mnogu interesna soferska igra vo momentov ja igram mnogu pointeresna od prviot del

рапаич

А бе?
Член од
20 март 2008
Мислења
164
Поени од реакции
6
Дали F.E.A.R perseus mandate e standalone или ????????????

Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
Puzzle pirates интересна игрица со пирати малце е детска ама мене ми е интересна online e

Raul Duke

*Mostly Harmless*
Член од
5 април 2008
Мислења
50
Поени од реакции
2
Sea edna mnogu dobra igra spustiv kako Supreme Commander e u vselena malku e poslozena i pojce vreme traa partiete se vika Sins Of a Solar Empire mnogu e interesna. Sea ako moe nekoj da mi najde miror za 1.03 patchot za ovaja igra zaso ja neamoem nigde da go naem
Љубители на стратегии ? Дефинитивно игра која не е за пропуштање. Само ако сте склони кон залепвање за екран до онаа мера да треба човек со шпатла да ве одлепува подалеку од играва, по заразна е од чума на спид...

P.S. Елипсис, само што излезе 1.04 patch за истава игра,еве ти линкови

http://computergames.ro/en/downloads/viewitem/id/10625/name/sins-of-a-solar-empire-v104-patch.html

http://www.fileshack.com/file.x/11917/Sins+of+a+Solar+Empire+Patch+1.04

http://www.gamershell.com/download_24684.shtml

Painmaster

Feel the Pain!
Член од
28 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
2
Пробајте ја Crysis, многу добра FPS игрица е! Одлична графика, добра приказна, супер ефекти...топ е играта (и многу е заразна :))!
Уште да имав компјутер за неа ! :D :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој искусен во RPG жанрот, да ми препорача некоја игра која е најблиску до Diablo II Lord Of Destruction.

До сеа, најблиску до диабло игра што сум ја играл е Titan Quest: Immortal Throne кој не ја играл, нека ја проба, многу е добра.

И да не е MMO (или нека е ама да си има single player како на Diablo II)

Поздрав!

Па пишете некоја игра :)

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Некој искусен во RPG жанрот, да ми препорача некоја игра која е најблиску до Diablo II Lord Of Destruction.

До сеа, најблиску до диабло игра што сум ја играл е Titan Quest: Immortal Throne кој не ја играл, нека ја проба, многу е добра.

И да не е MMO (или нека е ама да си има single player како на Diablo II)

Поздрав!

Па пишете некоја игра :)
Хммм h&s RPG скоро што го играв беше Loki: Heroes of Mythology,би ти ја препорачал ако си фан по тој стил.

Kajgana Shop

На врв Bottom