Препораки за игри

Dimo the Fuhrer

Make WAR not Love
Член од
23 август 2007
Мислења
316
Поени од реакции
2
pa igraj csi bilo koja
potoa jack orlando, syberia(taka nekako) broken sword - bilo koja itn

off topic : aj ve molam ako mozete da najdete torrent za gary grigsbys world at war igra e za pc pratete mi go linkot po pp

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Crysis - Играта е закон ама бара машина што мислам дека во македонија ке ти излезе едно 1000-1300евра.Барајте на гугл има многу повеке.
BTW Направена е од Германскиот Crytek а ја издаде Electronic Arts.
Толку од мене.:toe::vozbud:

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Citav deka The Witcher bila ubava RPG (offline) igra.

Член од
24 август 2006
Мислења
53
Поени од реакции
3
За сите што сакаат FPS...Soldier of Fortune-Payback...доста добро направена и секако Crysis...

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Crysis - Играта е закон ама бара машина што мислам дека во македонија ке ти излезе едно 1000-1300евра.Барајте на гугл има многу повеке.
Eve sto bara igrata minimum:
CPU-2.8 GHz<
RAM-1Gb<
12Gb slobodna memorija
Graficka-GeForce 6800<

Znaci za da ja igras 'dobro' ti trebat edno 600evra, a za mnogu dobro,:salut: e togas 1000-1300evra..:salut:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Hacker Evolution

ем ќе научите малку хакерски трикчиња малку кодови :) интересно е

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Kazete igri Sportski Pucanje Strategii i najvazno MMPORG (ONLAJN IGRICI) PlZ PlZ

S

SSS-Stolica

Гостин
VI JA PREPORACUVA CABAL ONLINE IGRATA E ZAKON IMA MNOGU JAKI EFEKTI IMA 6-RASI FORCE BLADER,FORCE ARCHER,BLADER,WIZARD,WARIOR,FORCE SHILDER,AKO SAKATE DA JA SIMNETE IGRATA ODETE NA www.cabalonline.com

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
CPU-2.8 GHz<
RAM-1Gb<
12Gb slobodna memorija
Graficka-GeForce 6800<

Znaci za da ja igras 'dobro' ti trebat edno 600evra, a za mnogu dobro,:salut: e togas 1000-1300evra..:salut:
Таа конфигурација не е за да ја играш добро, туку за воопшто да ја пуштиш и да го видиш ЕА логото.:pos2:

VI JA PREPORACUVA CABAL ONLINE IGRATA E ZAKON IMA MNOGU JAKI EFEKTI IMA 6-RASI FORCE BLADER,FORCE ARCHER,BLADER,WIZARD,WARIOR,FORCE SHILDER,AKO SAKATE DA JA SIMNETE IGRATA ODETE NA www.cabalonline.com
Ова е еден од најсмешните постови во форумот за игри досега!

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Supreme Commander, кој беше на времето фанатик по Total Annihilation ова би му дошло нешто како римејк.

Z

ZeroStyle

Гостин
Таа конфигурација не е за да ја играш добро, туку за воопшто да ја пуштиш и да го видиш ЕА логото.:pos2:

Ова е еден од најсмешните постови во форумот за игри досега!
Брат не знам твое мислење е тоа...Ама Кабал и не е толку лоша игра...Играв порано,сеа не играм RPG бидејќи не станував од компјутер за нив и сеа стагнирам! Да како и повеќето има 160-170 левели ама за разлика од другите побрзо се левелира па и поинтересно е така...Имам другари што уште ја играат 80-90 левел се...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Играва е срање, само графиката е одлична и толку, gameplay тапа и е СКРОЗ иста ко предходната игра на CRYTECH а тоа е FAR CRY која исто така е тешко срање!

CPU-2.8 GHz<
RAM-1Gb<
12Gb slobodna memorija
Graficka-GeForce 6800<

Мојот компјутер го земав пред 2 недели и ме фати 41000 ден. или најточно 666 евра и на VERY HIGH играва не ми сецка ама не те задржува да ја играш, нема игривост ич све едно исто е и многу мал избр на оружја......

zeeroX*

Level [Unknown] =]
Член од
10 јануари 2008
Мислења
123
Поени од реакции
6
Prince of Persia -Нај Тешката Игра на светот...
Assassin Creed - Исто така тешка игра....
Hitman Blood Money - многу добра игра...

Kajgana Shop

На врв Bottom