- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Ај препорачете некоја логичка игра ( со загатки ) ?
Однапред Благодарам :smir:
Однапред Благодарам :smir:
Eve sto bara igrata minimum:Crysis - Играта е закон ама бара машина што мислам дека во македонија ке ти излезе едно 1000-1300евра.Барајте на гугл има многу повеке.
BTW Направена е од Германскиот Crytek а ја издаде Electronic Arts.
Толку од мене.
Таа конфигурација не е за да ја играш добро, туку за воопшто да ја пуштиш и да го видиш ЕА логото.:pos2:Eve sto bara igrata minimum:
CPU-2.8 GHz<
RAM-1Gb<
12Gb slobodna memorija
Graficka-GeForce 6800<
Znaci za da ja igras 'dobro' ti trebat edno 600evra, a za mnogu dobro,:salut: e togas 1000-1300evra..:salut:
Ова е еден од најсмешните постови во форумот за игри досега!VI JA PREPORACUVA CABAL ONLINE IGRATA E ZAKON IMA MNOGU JAKI EFEKTI IMA 6-RASI FORCE BLADER,FORCE ARCHER,BLADER,WIZARD,WARIOR,FORCE SHILDER,AKO SAKATE DA JA SIMNETE IGRATA ODETE NA www.cabalonline.com
Брат не знам твое мислење е тоа...Ама Кабал и не е толку лоша игра...Играв порано,сеа не играм RPG бидејќи не станував од компјутер за нив и сеа стагнирам! Да како и повеќето има 160-170 левели ама за разлика од другите побрзо се левелира па и поинтересно е така...Имам другари што уште ја играат 80-90 левел се...Таа конфигурација не е за да ја играш добро, туку за воопшто да ја пуштиш и да го видиш ЕА логото.:pos2:
Ова е еден од најсмешните постови во форумот за игри досега!
Играва е срање, само графиката е одлична и толку, gameplay тапа и е СКРОЗ иста ко предходната игра на CRYTECH а тоа е FAR CRY која исто така е тешко срање!Crysis - Играта е закон ама бара машина што мислам дека во македонија ке ти излезе едно 1000-1300евра.Барајте на гугл има многу повеке.
BTW Направена е од Германскиот Crytek а ја издаде Electronic Arts.
Толку од мене.
Мојот компјутер го земав пред 2 недели и ме фати 41000 ден. или најточно 666 евра и на VERY HIGH играва не ми сецка ама не те задржува да ја играш, нема игривост ич све едно исто е и многу мал избр на оружја......Eve sto bara igrata minimum:
CPU-2.8 GHz<
RAM-1Gb<
12Gb slobodna memorija
Graficka-GeForce 6800<
Znaci za da ja igras 'dobro' ti trebat edno 600evra, a za mnogu dobro,:salut: e togas 1000-1300evra..:salut: