E
Elipsis
Гостин
Dali Company Of Heroes Opposing Fronts e standalone ili treba prvo da ja imas osnovata pa posle ova opposing fronts?
На таа мисли, али тапа е многу...Мислиш на Hot import nights?
standaloneДали F.E.A.R perseus mandate e standalone или ????????????
Љубители на стратегии ? Дефинитивно игра која не е за пропуштање. Само ако сте склони кон залепвање за екран до онаа мера да треба човек со шпатла да ве одлепува подалеку од играва, по заразна е од чума на спид...Sea edna mnogu dobra igra spustiv kako Supreme Commander e u vselena malku e poslozena i pojce vreme traa partiete se vika Sins Of a Solar Empire mnogu e interesna. Sea ako moe nekoj da mi najde miror za 1.03 patchot za ovaja igra zaso ja neamoem nigde da go naem
Уште да имав компјутер за неа !Пробајте ја Crysis, многу добра FPS игрица е! Одлична графика, добра приказна, супер ефекти...топ е играта (и многу е заразна )!
Хммм h&s RPG скоро што го играв беше Loki: Heroes of Mythology,би ти ја препорачал ако си фан по тој стил.Некој искусен во RPG жанрот, да ми препорача некоја игра која е најблиску до Diablo II Lord Of Destruction.
До сеа, најблиску до диабло игра што сум ја играл е Titan Quest: Immortal Throne кој не ја играл, нека ја проба, многу е добра.
И да не е MMO (или нека е ама да си има single player како на Diablo II)
Поздрав!
Па пишете некоја игра