Има 4 Хитмени и 5 Сплинтер Села. Постарите сплинтери (1,2,3) се подобри (и потешки) а новите дури ги немам ни видено. Други познати вакви игри се тие од малце постарата серија Thief (3 игри), стелт и тоа од прво лице. Нешто ново ти е Sniper Ghost Warrior.Епа вака сакам некоја добра СТЕЛТ игра само да не се следниве : Hitman ,splinter cell ,assasins creed 1 i 2... Кога ке одговарате ве молам цитирајтеме да ме извести..ФАЛА
Plain Sight !предложете некоја заразна 2Д да не е Plants vs. Zombies, Braid, World of goo
Види тема Независни игри: Gish и Max and the magic marker.предложете некоја заразна 2Д да не е Plants vs. Zombies, Braid, World of goo
Ја видов оваа пред месец два. А сега ќе ја земам . http://store.steampowered.com/app/49900/ <- Добри сликчиња.Plain Sight !
иако не е 2д, сепак е мала(мање од 300мб).... ја утепав последниов месец од играње на лан со Вормс-РЛД у комбинација.
Crysisлуге барам помош пред 2 недели земав гром пц и бидејки стариот престана да ми фаќа било каквба игра после 2006 година, во тек со игриве и баш не сум.
така да ве молам за список игри кои треба да ги изиграм од 2007 навака.
игри шо ги свиртев на новиов се:
Assassins Creed 1 i 2
modern warfare 1 i 2
mafia 2
и уште некоја, а ми се симињаат
kane and lynch 1 i 2
gta 4
battlefield bad company 2
COD 5
па давајте идеи
+Crysis
Crysis Warhead
Half-Life 2
Half-Life 2 Episode One
Half-Life 2 Episode Two
Portal
Portal Prelude
StarCraft 2
луге барам помош пред 2 недели земав гром пц и бидејки стариот престана да ми фаќа било каквба игра после 2006 година, во тек со игриве и баш не сум.
така да ве молам за список игри кои треба да ги изиграм од 2007 навака.
игри шо ги свиртев на новиов се:
Assassins Creed 1 i 2
modern warfare 1 i 2
mafia 2
и уште некоја, а ми се симињаат
kane and lynch 1 i 2
gta 4
battlefield bad company 2
COD 5
па давајте идеи
Crysis
Crysis Warhead
Half-Life 2
Half-Life 2 Episode One
Half-Life 2 Episode Two
Portal
Portal Prelude
StarCraft 2
Да се надоврзам со S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat. Друго што да додадам не ми текнува во моментот, мислам дека све е кажано.+
Mass Effect 1,2 и уште еден тон dlcs
Dragon Age + Dragon Age Експанзијата
Civilization 5 (излегува на 21 септември)
Fallout 3 + dlcs
Arkham Asylum
Dawn of War 2
Metro 2033